Call of Duty hakkında bildiğimiz her şey: Black Ops Soğuk Savaş, fırlatma Kasım 13

Related Articles

Call of gelecek Call of Duty taksit, geçtiğimiz hafta geliştirici Treyarch fan bir canlanma olduğu doğrulandı-favori Black Ops dizi, iş onun için biçilmiş kaftan olacaktır. Başlığı takip ediyor geçen yılki Modern Warfareen başarılı COD franchise tarihindeki oyun, ve bunu yaparken Call Of hiç içine yuva için ÜCRETSİZ-için-gelişen battle royale oyun vardır Savaş ayrıca mevcut ve yeni nesil konsollar arasındaki uçurumu da olsa.

Ama oyun stüdyosunda ekipleri Treyarch, uzun COD geliştirici, ve diğer Call Of iştiraki Raven Software, oldukça iddialı bir plana benziyor ne gebe — ve eğer bunu becerirlerse, büyük bir ivme Modern Warfare -ilk çalıştırma-uzun inşa person shooter franchise çok iyi gelecek yıl devam edebilir.

Basın bu ayın başlarında bir brifingde, studio temsilcileri aracılığıyla bize yürüdü nasıl Black Ops Soğuk Savaş yapılandırılacaktır. Geçen yıl tek gösterişli, Hollywood tarzı tek kişilik kampanya, anımsatan olacak Modern Warfare yeniden doğmuş gibi. Ayrıca serinin imza multiplayer modları, yeniden tasarlanmış ve Infinity Ward oluşturulan, canlanan Zombi modu yanında ne üzerine inşa etmek için Treyarch ve Raven oda vermek çekilmesi olacak. Ve bunların hepsi bağlantılı olacak Savaşiçin yaşayacak olan mevcut COD oyuncular ve birlikte almak isteyenler ile bağlantı Black Ops Soğuk Savaşplatform üzerinde oynamaya karar ne olursa olsun.

Black Ops Soğuk Savaş güncel için 13 Kasım tarihinde piyasaya ayarlanır-gen cihazlar, Call Of bugün duyuran, 2020 PlayStation 5 ve Xbox Serisi X geliyor “Tatil için teyit sürümleri ile.” Şirket ayrıca PS4 / HB üzerinde oyun sürümü erişim ve Xbox Bir / Xbox Serisi X. standart sürümünden daha 10 $daha $69.99 “çapraz-gen bundle” — — satış

Şimdi biliyoruz ki, ne tam bir özet işte.

Resim: Call Of

Tek kişilik kampanya

Ne kadar gibi geçen yılki Modern Warfare yeniden Infinity Ward popüler ikonik karakterleri canlandırdı COD Yüzbaşı John Price gibi üçleme Black Ops Soğuk Savaş karakter Alex Woods, Frank Mason ve Jason Hudson, tüm orta oyuncu ile orijinal aynı yapacak Black Ops ilk 2010 yılında yayınladı. Bu sefer, ancak, oyun Başkan Ronald Reagan — oyun içi videolar ve diğer anlatı worldbuilding dahil olmak üzere gerçek tarihsel figürler yer alacak.

Oyuncu sadece “Perseus” ABD hükümeti sızdığı düşünülen olası bir Sovyet casus gerçek hayattaki kod adı ve hikayesi dayalı olarak bilinen yeni reaktif bir Sovyet casus avlamaya görevli olduğu hikayesi 1980’lerde ABD ve Sovyetler Birliği arasındaki Soğuk Savaşın ortasında alır.

Resim: Call Of

Multiplayer & Zombies

Pek Black Ops Soğuk Savaş çeşitli multiplayer değişiklikler hakkında bilinen, ama Call Of ilerlemesi ve çapraz platform oyun nasıl çalışacağını ile ilgili bilgileri teyit etti. İlk olarak, oyun platformlarında piyasaya geçen yıl taksit olarak değil, nesiller boyunca da cross-play özelliği olacak. Bu Bir Xbox oyuncuları ile FLEXİ oynamak gerekir, ve Xbox Serisi X oyuncu dahil olarak tüm diğer çeşitli kombinasyonları) PS4 ile oynamak mümkün olmalıdır anlamına gelir.

Elbette savaş mevsimsel bir geçiş olacak, en atıcılar ve battle royale gibi oyunlar artık yok. Ama benzersiz bir fayda Black Ops Soğuk Savaş ile paylaşılan ilerleme Savaş yetenek tutmak için Modern Warfare içerik, gibi derileri (veya “operatörleri” COD yeni oyun için hesabınıza geçiş yaptığınızda dilinde) ve silah planları. Yeni ağır yatırım her oyuncu için büyük bir artı COD taksit sadece yeni bir oyun aşağıdaki sonbahar etrafında rulo zaman o ekrandaki öğeleri ve diğer kozmetik terk etmek zorunda. Ortaya tam bir multiplayer 9 Eylül için planlanan, Call Of söylüyor.

Ve, son olarak, Treyarch ve Raven Zombi bir dönüş vaat ediyor, bu kitlesel popüler COD ilk geldiğinden bu horde modu Treyarch Savaş dünya 2008 yılında. Ne stüdyo ne de Call Of bugün Zombi modu hakkında önemli bir şey paylaşmak, daha sonraki bir tarihte serbest bırakmak için yakın ortaya çıkarmak için planları var.

Resim: Call Of

Savaş

Savaş en önemli yeni değişken Call Of ve stüdyo yeni lansmanı ile uğraşmak zorunda COD oyun bu sonbaharda. Yayıncı sözü verdi Savaş yeni özellikler ve içerik yaşayacak ve dahil yeni gelen devam eder COD istese de gelecekte girişleri ve zorunlu Call Of bu doğru değil Savaş serinin son derece başarılı bir ayağı olmaya devam.

Call of henüz nasıl paylaşım değil Savaş her iki oyun oyuncular için ücretsiz oynanabilir kalır, Modern Warfare olanlar, ve bu yeni satın Black Ops Soğuk Savaş. Ancak şirket, bağımsız bir başlık olarak ayrı bir mod olarak ve var olan battle royale, geçerli ana bu umut verici COD oyun, herhangi bir geçerli platform için destek doğrudan değil.

Gelecekte bir noktada, Savaş Mayıs bırak bazı özellikleri Modern Warfare olan Black Ops Soğuk Savaş değil, ve etkileyici geliştiriciler birden fazla oyun platformları üzerinde oyuncu üsleri korumak için geldiğinde iğne ipliğe yönetmek nasıl görmek için gidiyor, ve konsol nesilleri. Call of da hakkında daha fazla bilgi umut verici “olduğunu Black Ops Soğuk Savaş ve Savaş” daha sonraki bir tarih.

More on this topic

Popular stories