-19 COVİD: Sebi piyasa oynaklığı mücadele önlemlerinin 24 Eylül’e kadar yürürlükte olacak diyor

Related Articles

Piyasa volatilitesi üzerinde SebiSermaye piyasaları düzenleyici ne Demektir, …

Çarşamba günü sermaye piyasaları düzenleyici ne Demektir, piyasa dalgalanmaları ile başa çıkmak için tedbirler 24 Eylül’e kadar Corona salgını inceledikten sonra yer ile ilgili bir durum olacağını söyledi.

Bu salgının ardından, watchdog, Mart ayında, çeşitli önlemler, piyasa revizyon genelinde pozisyon sınırı da dahil olmak üzere, yüksek piyasa oynaklığı içeren düzenli ticaret ve uzlaşma sağlamak için dışarı çıktı.

Düzenli ticaret ve uzlaşma sağlamasının yanı sıra, bu adımlar, etkin risk yönetimi, piyasa bütünlüğü, fiyat keşfi ve bakım amaçlı.

“Bu COVİD inceleme-19 salgını ile ilgili durum, 20,2020 Mart tarihli basın açıklaması Sebi vide tanıttı düzenleyici tedbirleri, Hususi 24 Eylül 2020’ye kadar devam edecektir karar verilmiştir,” regülatör Çarşamba günü bir açıklaması dedi.

Borsalar ve takas kurumlar bu konuda piyasa katılımcıları için gerekli talimatları veren olacak, diye ekliyor.

Bu önlemler, hem de bireysel hisse senetleri oynaklığı azaltmak hisselerinin açığa satış sınırlamaya yönelik idi. Tüm bu önlemlerin yürürlüğe 23 Mart gelmişti.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories