14 Apple iOS yarısında Seyirci Ağını gelir kesebilir

Related Articles

Facebook kurucusu, Başkanı ve CEO’SU Mark Zuckerberg 11 Capitol Hill Nisan 2018 Washington, DC üzerinde Rayburn House Ofis Binası içinde Evi Enerji ve Ticaret Komitesi önünde ifade verdi.

Yasin Öztürk | Anadolu Ajansı | Getty Images

14 Apple gelecek iOS Seyirci Network reklam iş içinde %50’den fazla bir düşüşe yol açabilecek Facebook Çarşamba günü kabul etti.

Facebook daha önce 14 iOS reklam faaliyetlerini etkileyebilecek uyarmış, ancak şirketin blog yazısı Çarşamba belirli sadece bunun etkisi olabilir nasıl sıraladı. Facebook İzleyici Ağ mobil Yazılım Geliştiriciler Facebook verilerine dayalı olarak kullanıcılara hedefli app reklamlar sunmak için izin verir.

Bugün, reklam verenler olabilir daha iyi hedef reklamlar için IDFA adı verilen eşsiz cihaz KİMLİK numarası kullanımı ve bunların etkinliğini tahmin ediyoruz. 14 iOS, bu tanımlayıcılar kullanmak istediği her app uygulaması ilk başlatıldığında izleme seçmek için kullanıcılar sorar. Facebook Uygulamaları iOS 14 IDFA bilgi toplamaz dedi.

Facebook diyor bunların çoğu muhtemelen Android telefon kullanıyor ve değiştirmek etkilenmez rağmen 1 milyardan fazla insan her ay en az bir Kitleye Ağ reklam bakın. Facebook reklam gelirlerinin neredeyse tamamını alıyor, ama yüzde Facebook ve diğer özellikleri reklam karşısında İzleyici Ağına bağlanabilir ne olduğu bilinmiyor.

14 Apple iOS başlatacak zaman söylememişti, ama bu yıl dışarı rulo bekleniyor.

Sosyal ağ reklam iş Apple’ın gereksinimleri ile uyumlu olduğundan emin olmak için adımları özetleyen bir blog yayınladı. Bu adımlar etkili Facebook ve reklam verenleri iPhone ve iPad kullanıcıları reklamlarla hedef ne kadar sınırı olacak.

“Bu ciddi bir Kitleye Ağ üzerinden 14 iOS para kazandırmak için yayıncılar yeteneğini etkileyebilir biliyoruz, ve, tüm çabalarımıza rağmen, gelecekte iOS14 üzerinde sunmak için bir anlam ifade etmiyor olabilir, böylece 14 iOS üzerinde bu kadar etkisiz bir Kitleye Ağ oluşturma,” Facebook, bir blog yazısı söyledi.

“Yayıncılar ve geliştiriciler için bu noktada bu kadar çok bilinmeyenli etkisini ölçmek zor olsa da, test kişiselleştirme mobil reklam yüklemek kampanyalardan kaldırıldı, İzleyici, Ağ yayıncı gelirlerinde yüzde 50’lik bir azalma daha fazla şey gördük,” Facebook ” dedi. “Gerçekte, 14 iOS Seyirci Ağa etkisi çok daha fazla olabilir, bu yüzden kısa üzerinde çalışıyoruz ve uzun vadeli stratejileri, bu değişikliklerle yayıncıları desteklemek için.”

Facebook hisseleri öğleden sonraki seansta Çarşamba duyuru rağmen %6 arttı.

More on this topic

Popular stories