NBA: Boston Celtics arka arkaya dört oyun süpürme Inter-Milan rağmen kutlama değil

Related Articles

Playoff ilk turda Sixers süpürme sonra, Celtics yarı finale Doğu Konferansı’nda son şampiyon Toronto Raptors karşı karşıya gelecek.

Lake Buena Vista: Charlotte ilk sekiz NBA mevsim boyunca, Kemba Walker hiç Playoff ilk turu yapıldı.

Büyük oyunlar oynamak ve şampiyonluk için yarışmak için bir şans bir şans istediği için ücretsiz ajansı Celtics ile geçtiğimiz sezon imzaladı.

Pazar günü 32 puanlık çaba Boston rakibi Philadelphia dört oyun süpürme, görünürde bu hedeflere tutmak tamamlanmasına yardımcı olmuştur.

Ama yarı-büyük olasılıkla bir Doğu Konferans Finalleri şampiyonu Toronto başgösteren savunma ile yendi, Walker kutlamalarına şimdilik sessiz kalacağını söyledi. Raptors Pazar günü kendi taradı Brooklyn Nets ortadan kaldırır.

“Bu iş bitmedi,” Walker dedi. “Serisi kazandık, ama yine de ileriye biraz daha zor şeyler arıyoruz.”

Lider yeniden kadar egzersiz sırasında diz yaralanması sınırlı ona tohumlama Oyun sırasında Sol Walker neredeyse geçen ay raydan Boston ile şampiyonaya gitmek vardı.

Ama Koç Brad Stevens eğitim çalışanları tarafından iyi yük yönetimi programı ona serisinin en iyi çaba koymak çok iyi bildiklerini söyledi.

NBA Boston Celtics arka arkaya dört oyun süpürme Inter-Milan rağmen kutlama değil

(Solda), Boston Celtics’ Jayson Tatum Inter-Milan center Joel Embiid ile NBA onların ilk tur Playoff serisi 4 maçtan sonra konuşuyor. AP Photo

“Gerçekten iyi olduğunu düşündüm. Harika bir gece oldu. Ve gerçekten iyi olmaya devam edecek,” Stevens ” dedi.

Jayson Tatum ve Jaylen Brown çabaları iltifat ve 1 Oyunda ayak bileği burkuldu ve Rehabilitasyon gibi daha en az üç hafta olması beklenen ileri Gordon Hayward, yokluğunu telafi etti.

Toplu olarak da bir maçta üç, 30 olan Philadelphia Joel Embiid tarafından girişimleri, 76’lılar rekabetçi ama bir oyunda tutmak için ofset yardımcı oldular.

28 puanla bitirdi ve Pazar günü oynanan Playoff kariyer-yüksek 15 ribaund yapan Tatum, takım Walker’ın enerji ve liderlik beslenme olduğunu söyledi.

“Özel bir şeyin parçası olmak istedi. Kazanmak istiyordu,” Tatum ” dedi. “Kazandığımız mutlu olduğum kadar, mutlu olan bu deneyim için bir şans elde etti bile değilim.”

Stevens yeniden sezon girme hedefi yanı sıra Olası tohumlama oyunlar tüyo zaman oyun olarak sağlıklı olmak olduğunu söyledi.

Bir kez Hayward kaybetmesine rağmen, genel olarak takımının 76’lılar karşı gerçekleştirilen memnun olduğunu söyledi.

Boston geç oyunlarda yapılan, özellikle 3. ve 4. Oyunlarda nasıl eğer bir eksiklik olsaydı, oldu. Celtics Embiid tarafından hatalarından 3 Oyunu kapatmak için yararlanmış ve tek haneli Pazar günü kısa bir takma adım 17 sayılık bir fark gördüm.

Düz 2 Tur için hazırlık atlama olacak dedi Bu yüzden.

“Tam ortasında olduğun zaman öyle bir şey yok,” Stevens ” dedi. “İyi bir oyunun son üç dakika içinde olmalıyız. Şu an umrumda olan tek şey bu.”

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories