Eski Google çalışanları öğrencilerin yıl gap için sanal tech ‘okul’ form-

Related Articles

James Cashen Cornell Üniversitesi çalışma-Hazırlık eğitim lehine dönen aleyhinde karar verdi.

Kaynak: James Cashen

James Cashen Cornell Üniversitesi’nde küresel salgını ortasında güz dönemi onun yaklaşırken, onun sınıfında en online yapılacak olması da, ortaya çıktı ki, eğer okul bu yıl buna değer olup olmadığını bile merak içinde bıraktılar.

“Beni ve arkadaşlarımı nasıl okula geri dönmek ve bir derece almak istiyoruz ama tam harç ödemek istemiyorum bu sefer nereye gidin yapıyoruz bulmaktan vardı,” Cashen bir röportajda CNBC söyledi. “Ayrıca sadece orada oturmak istemediğini biliyorum.”

Cashen tahmini arasında yer alıyor Yüzde 40 ülke genelinde üniversiteler çoğunlukla modelleri online Covid of-19 salgını nedeniyle geçiş olarak bu yıl kapalı zaman ayırdığınız, düşünen ülke çapında öğrenci. Bir lisans derecesi yüksek maliyeti vardır gergin üniversiteler sosyal bir üniversite deneyimine hem güvenli ve adil olan modelleri bulmak için mücadele ederken, indirimli ücretleri ve öğrenim ücreti talep eden öğrenciler ve veliler,.

Cashen bir boşluk yıl almak için seçti, ve bunun yerine eski Google çalışanı bir grup tarafından işletilen bir online okul katılacak. Sekiz haftalık bir ders Xoogler Okulu — eski iç Google steno-çalışanların adını verdiği öğrencilerin birçoğu Google’da en üst sırada bazı gelen bazı önde gelen Silikon Vadisi Millet, öğrenmek izin verir.

Üniversiteli gençler ve yaşlılar için açık, Xoogler Okulu öğrencileri kariyerleri hakkında bilgi edinmek için kaydolun, mühendislik, satış, sadece henüz bilmiyor ve sadece potansiyel kariyer seçenekleri keşfetmek için istemeyen hem de o kadar değişen rolleri üzerine eğitim ile sağlar. Erken uygulamalar Bu Hafta 14 Eylül tarihinde başlayan sınıflar için açıldı. Bir dönem bir Ivy League üniversitede tek bir sınıf olarak kabaca aynı fiyat, grubun kendi web sitesinde diyor. Hoparlör serisi ve atölye çalışmaları gönüllüler için ücretsiz sayesinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Bazı kesinlik için yüksek öğrenim etrafında beklerken en iyi seçenek olduğunu”, Cashen dedi.

“Hala üniversite diplomamı almak istiyorum, ama benim gibi insanlar için — beceri doğrudan çalışma olurdum insanlardan tamamlamam gereken ne olduğunu bilmek isterdim,” Cashen dedi.

LeBron basketbol öğrenme gibi

Peki Google’da hayalindeki işi düşmeden önce, dot-com kazasında boyunca mezun olduğunda kendi zorlukları onun yaşadığı Xoogler Ağı yöneten Christopher Fong, ” dedi. Ve alma mater Cornell Üniversitesi ile bağlı Cashen etti.

Xoogler Ağ resmen Google ile ilişkili değildir, ancak grup çalışanları ile bir şirkette etmesi hakkında düzenli olarak konuşma yapıyor-up eski Google çalışanları tarafından çalıştırın. Bu yılın başlarında, salgının ilk vurduğunda, birkaç eski Google çalışanları aniden evden öğrenmek zorunda kalan aileler için ev-öğrenme kaynakları sunmak için suya atladı. Xoogler Okul birçok Google çalışanı paylaşan eğitim için tutku başka bir örnektir.

“Google iken Eğitim Temel bir bileşenidir ve bir şey Larry ve Sergey hakkında tutkulu olduğunu,” Fong CEO’su rollerini geçen yıl istifa eden şirketin kurucuları, hakkında söyledi. “İnsanlar tarafında okula ya da daha sonra gidip ders vermem için teşvik ve teknoloji alanında bir sürü insan bunu geri vermek için sorumlu hissediyorum,” diye devam etti. “Evden şimdi çalışmak için güçlü olmak bir sürü iş ile, insanlar mutlaka Silikon Vadisi’ne teknoloji içine almak için hamle gerek yok ve gerçekten diğer yerlerde büyük işler ödeme görebilirler. İnsanlar bunu yapmaya yayılmakta veya doğal ağı olmayan fırsat vermek istiyoruz.”

Fong okul üniversiteler öğretmek ve Google gibi firmaların giriş seviyesi rolleri öğrencilerden ne bekliyoruz arasındaki boşluğu doldurabilir inandığını söyledi.

Bu okul programı çalıştıran Xoogler Okul çalışanları çekirdek grup, 100 öğrenci yönetebilir, ama kolayca daha fazla öğrenci kaydolma sonunda ise 9 bin küsur üye ağını daha dokunarak ölçek inanıyorlar. “Gelecekte öğrenci yüzlerce öğrenci bu sonbahar ve binlerce yardım edebilmek için umut,” Fong dedi.

Zaten, mevcut Google çalışanı ve 150’den fazla Google mezunlar bir avuç akıl hocası Xoogler Okul için öğrencilere ya da gönüllü oldu. Google Cloud ve “kariyer yolculuğu planlamak için nasıl bir oturum öğretmenlik yapan mevcut Palo Alto Networks Başkanı Amit Singh, eski Cumhurbaşkanı vardır.” Öğrenciler ayrıca eski Google yazılım mühendisi Tara Trivedi, Google yazılım mühendisliği staj ve pozisyonlar arazi öğrenebilirsiniz. Stefanie Fackrell, Üniversite Programları ve ayrıca Google, Apple de çalışan Samsung Olaylar Alımı ve Roche en büyük teknoloji şirketleri öne çıkmak Nasıl “” konuşma ve diğer üniversite işverenler bir panele davet etmeyi planlıyor (Bana Sor) bir ev sahibi AMA istenecektir.

Google rehberlere öğretmek istedikleri şeyi almak için, ve büyük ölçüde gönüllülük esasına göre yaparken, Fong dedi grubun geleceği göz önüne alındığında, daha hangi akıl hocaları potansiyel tazminat alabilecekler derinlik oturumlarda. “Kaç saat hakkında konuşmak istiyorlar ne yapmak istiyorlar nasıl diyoruz,” Cashen dedi. “Ayrıca, bazı öğrencilerin teknoloji gitmek için teknik ekip rolleri olmayan hakkında konuşmak istiyoruz istemiyorum.”

Son birkaç hafta içinde, Cashen o ve arkadaşları salgını sırasında yaşanan potansiyel işgücü sorunlarını çözmek için hoparlörler ve ders planları organize yardımcı oldu.

“Staj, Büyütme çağrısı ile kendini uğraşıyorum bu güven etrafında bir sürü iş ve sadece düzenli toplantılar bile gelince,” Cashen dedi. “Bu atölye çalışmalarının ve hoparlörler için iletişimin bu konu, bu yeni normal karar verdik — bir şey oldu.”

Ama belki de en büyük yararı, sadece başarılı teknik danışmanlara erişim.

Xoogler grubu ile Nico Croce, gönüllü ve eski Stajyeri “multi-milyar dolarlık bir şirket inşa ve satılan bir ağ dalmış olmanın getirdiği kişisel büyüme sadece çok değerli,” dedi. “LeBron James of famers, Steph Curry, Shaq ve diğer salonu ile basketbol oynamak için eğitimli olmak hayal.”

Şimdi İzleyin: Üniversite öğrencileri dönem kapalı salgını ortasında al

More on this topic

Popular stories