Amazon Gidelim cashierless teknoloji Tüm Gıdalar için en kısa sürede gelecek yıl gelebilir

Related Articles

Amazon Gidip marketlere de Tüm Gıdalar süpermarketler gelecek yıl gibi erken bir dönemde cashierless tech bulundu getirmek için arıyor olabilir, bu New York Post raporlar.

Amazon bir ara 2021 yılının ikinci çeyreğinde Tüm Gıdalar içinde teknoloji uygulamaya başlamak için uygun olabilir New York Post’nın kaynağı. Bu teknoloji, şu anda mevcuttur 20’den fazla Amazon market yerleri Gitmüşterileri elinde yiyecek ile dükkandan çıktığın ve kasiyer ödeme çizgileri önlemek için izin kameralar, sensörler ve bilgisayar görme , kullanır.

Bu New York Post’nın kaynak Whole Foods içine yeni teknoloji ürün Amazon’un dünya çapında tüketici bölümü Jeff Wilke, CEO, önümüzdeki yılın başlarında emekli olmadan önce üzerinde duruluyor iki son projelerinden biri olduğunu iddia ediyor.

Amazon Git depolar başlangıçta Amazon çalışanları için 2016 yılında halka açmadan önce başlatılan 2018. Eğer Amazon süpermarket içine bu teknolojiyi entegre ederse 2017’de Tüm Gıdalar Amazon’un satın alma ile müşteriler, çalışanlar ve gazeteciler merak etti. Şubat ayında, Amazon Git Başkan YARDIMCISI Dilip Kumar söyledi kardeş sitemizde Etiketleme hiç bir Whole Foods şimdilik bu koymak için planları vardı. “

Cashierless marketler sözü uygundur: yürümek, yiyecek satın al ve git. Bu “dışarı çık” sırasında model güzel, bu yeni teknoloji makineleri ile iş yerine çok yüksektir. Bundan sonra Amazon açıkladı perakendeciler için bu teknolojiyi satan başlayacakBirleşik Gıda ve Ticari İşçiler Birliği teknoloji devi eleştirdicashierless modeli 16 milyon Amerikan perakende işler için doğrudan bir tehdit “ve mümkün olduğu kadar çok iyi işler olarak ortadan kaldırmak için acımasız bir stratejinin parçası olduğunu söylüyor.”

Amazon dair bir yorum yapmaktan kaçındı.

More on this topic

Popular stories