Yardım için Deloitte, FONKSİYONU Sermaye kiralamak Hazine LIC halka ARZ için hazırlık

Related Articles

Başbakan Narendra Modi, hükümetin genişleyen bütçe bir boşluğu doldurmak yardımcı olmak için potansiyel olarak Hindistan’ın en büyük halka arz ile birlikte gitmek için istekli olduğunu.

Hindistan Deloitte Touche Tohmatsu India Ltd kiralamak için hazırlanıyor. FONKSİYONU Sermaye Piyasaları ve Ltd. Hindistan Hayat Sigortası Corp. ilk hisse satışı için hazırlamak için, konu hakkında bilgi sahibi olan insanlar ” dedi. Danışmanlar mali tablosu, güvenilirlik, Hindistan’ın en büyük sigorta şirketinin de yardım olarak şirketin sermaye yapısını değerlendirmek, Haziran ayında yayınlanan bir ihale belgesi göre. Hükümet yakında LIC değeri için firmalar tekliflerini arayan davet edecek, insanları medyaya konuşan kuralları gerekçe göstererek belirledi olmak istediğini söylemiştir.

Başbakan Narendra Modi, hükümetin genişleyen bütçe bir boşluğu doldurmak yardımcı olmak için potansiyel olarak Hindistan’ın en büyük halka arz ile birlikte gitmek için istekli olduğunu. Corona salgını gelir ülke çapında bir tecrit aşağıdaki yığılmış olarak idarenin piyasa borçlanma artışı yol açtı.

Maliye Bakanlığı sözcüsü hemen dışında iş saatleri ulaşılamadı.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories