UEFA Şampiyonlar Ligi: Freddie Ljungberg’in direktörlük kariyerini ilerletmek için yardımcı antrenör olarak Arsenal’e rol yaprakları

Related Articles

Ljungberg’in de Unai Emery ateş ve Mikel Arteta, geçen Aralık ayında işe arasında geçici yöneticisi olarak bir ay vardı.

London: Eski İsveç orta saha oyuncusu Freddie Ljungberg’in Arsenal yardımcı antrenör olarak istifa etmiş, İngiliz kulübü Cumartesi günü yaptığı açıklamada.

“Ayrıca 1998-2007 arasında oynanan kulüpte iki yıl sonra Yönetim benim deneyim, ilerleme” diye eski Ljungberg’in kararı aldı 43 yaşında.

2018 Haziran ayında koçluk kapasitesi Arsenal için öncelikle altında-23 takım yaşlılar ile birlikte ve daha sonra geri döndü. Ljungberg’in de Unai Emery ateş ve Mikel Arteta, geçen Aralık ayında işe arasında geçici yöneticisi olarak bir ay vardı.

“Arsenal ne kadar çok sevdiğini bildiğimiz gibi Freddie terk görmek gerçekten çok üzüldük,” teknik direktör Edu dedi. “Ancak, son 12 ay içinde çeşitli fırsatlar vardı ve Arsenal işi yapışmış olduğunu biliyoruz.

Premier Lig Freddie Ljungberg'in direktörlük kariyerini ilerletmek için yardımcı antrenör olarak Arsenal'e rol yaprakları

Freddie Ljungberg’in dosya görüntü. AP Photo

“Şimdi diğer seçenekleri göz önünde bulundurun için fırsat var, ve kariyeri için şu anda mantıklı değil.”

Ljungberg’in Arsenal ilk takım Ainsley Maitland gibi genç oyuncular-Niles, Reiss Nelson, Bukayo Saka ve Joe Willock geçiş yardımcı oldu.

“Gelecekte taç çizgisine ona dönük olacak biliyorum,” Arteta Ljungberg’in dedi.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories