Çin kullanıcılara bildiriliyor ülke dışına taşındı cryptocurrency 50 milyar dolar

Related Articles

(XRP) (ETH) dijital Cryptocurrency (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin, Ethereum fotoğraf illüstrasyon ve Dalgalanma 2018 13 Eylül’de Hong Kong, Hong Kong’da görülüyor.

Yu Chun Christopher Wong | S3studio | Getty Images

50 milyar Çin dünyanın diğer bölgelerine geçen yıl dijital cüzdan tabanlı bir hareket, Çinli yatırımcıların ülke, yeni bir rapor iddiaları dışında izin verilenden daha fazla para aktarma olanakları için işaret cryptocurrency dolardan fazla.

Çin vatandaşlarının yalnızca bir finans kurumu döviz 50.000 $bir yıl satın almak için izin verilir. Geçmişte, zengin vatandaşları gayrimenkul ve diğer varlıklar yabancı yatırımlarla sınırı hile vardır. Ancak hükümet bu yöntemler çökertti, Chainalysis, blockchain adli bir firma tarafından yayınlanan bir rapora göre.

“Cryptocurrency yine de üzerimdeki ölü toprağını biraz toplayıp olabilir,” denildi.

“Son on iki ay içinde, Çin ekonomisi farklı noktalarda yuan savaşları ve devalüasyon ticaret nedeniyle acı ile, yurtdışı adresler tabanlı Çin’den cryptocurrency hareket 50 milyar dolarlık gördüğüm,” Chainalysis dedi.

Chainalysis işletmeler ve hükümetler için uyum ve soruşturma yazılım satıyor.

“Açıkçası, bu tüm sermaye kaçışı, ama 50 milyar dolarlık Doğu Asya’nın diğer bölgeleri için cryptocurrency ile sermaye kaçışı için mutlak tavan olarak düşünebiliriz,” rapor ekledi.

Cryptocurrency sahipleri paralarını taşımak için tartışmalı stablecoin Asansörü kullanıyor. Bir stablecoin genellikle değer ve sınır volatilitesi stabilize etmek için çaba varlık başka bir varlık ya da grup tarafından desteklenen bir dijital para birimi. ABD doları için saptanmış olmak urgan iddia ediyor.

Stablecoins çünkü, teorik olarak, bir kişinin hareket cryptocurrency değerini vahşi hali görmek gerekir cryptocurrency büyük miktarda aktarmak için yararlıdır.

“Toplamda, Urgan 18 milyar dolarlık Doğu Asya adresleri son 12 ay içinde diğer bölgelerde yerleşik olanlar taşındı. Tüm bu sermaye kaçışı olduğunu bir kez daha, son derece düşüktür,” Chainalysis raporunda belirtti.

Bu faaliyetin bir parçası Çin tarafından madenciler tabanlı açıkladı-Urgan içine yeni basılmış paralar çeviriyorlar ve yurt dışı alışverişleri için onları göndermek olabilir, Chainalysis dedi. Madenciler özel bilgisayarlar nane yeni cryptocurrency için karmaşık matematik problemlerini çözmek olan insanlar vardır. Bu karmaşık sorunu çözmek zaman, madenciler cryptocurrency ödüllendirilir.

Ancak raporda bazı haberler üzerine Urgan hareketinin önemli kramponları bulundu. İlki, Ekim ayında, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping blockchain, birçok dijital paralar temelini oluşturan teknolojinin arkasında destek attı.

İkincisi,-kapalı ortalarında büyük bir satış sonrası Mart bitcoin fiyatı toparlanmaya başladı.

Yuan ta kendisi olduğu için “ABD ve Çin hisse senetleri, şu anda hala değer kaybediyordu. Ekonomik kargaşa ve Çin’den bazı sermaye kaçışı istenir olabilir, mümkündür, Urgan hareketi oLsa çok cryptocurrency fiyat oynaklığı yüksek olduğu bir zamanda ticaret için cryptocurrency tüccarlar uluslararası değişim için mülklerinin hareketli tabanlı Doğu Asya olabilir,” Chainalysis dedi.

Tartışmalara saplanıp olmuştur urgan kendisi. 2019 Nisan ayında New York Başsavcısı sanık bitcoin exchange operatör Bitfinex ve urgan Urgan veren 850 milyon dolarlık bir kaybı gizleme Sınırlı. Her iki şirket suçlamaları reddeden var.

Çin daha önce cryptocurrencies sert bir tavır ortaya koydu. 2017 yılında, Pekin ilk madeni para teklifleri ya da İCOs ve yerel alışverişi olarak bilinen cryptocurrencies üzerinden bağış yasaklandı.

Ancak, Xi blockchain olarak bilinen temel teknoloji destek verdi. Bu arada, Çin Merkez Bankası, Halk Bankası, kendi dijital para birimi geliştiriyor.

More on this topic

Popular stories