Sebi, MALİGN dürtü bankalar kaynak için alışverişi platformu kullanmak için altın korunma

Related Articles

altın bugün haberTemsili resim. PTI

Bankaların döviz platformdan de korunma ve risk yönetimi için kullanmak altın kaynak ve Sebi zamandır Üye S K Mohanty Cuma günü açıkladı. “Zaman şimdi bankaların vadeli döviz platformdan altın kaynağı gelip geldi… ayrıca exchange platformu kendisini hedge ve hedge risk yönetimi yapmak.

“Hint altın standart uluslararası forumu önce iyi yönetişim ve güvenilirlik biz uluslararası altın bir standart haline gelebilir,” Mohanty dedi. Rafineriler, altın külçeler onaylanmış MALİGN dijital lansmanı konuåÿtu. Hintli rafineriler altın, 1 Eylül, 2020’den itibaren geçerli olacak.

Exchange platform üzerinde işlem gören altın vadeli işlem sözleşmeleri çözümü için iç rafineriler tarafından üretilen altın külçelerini almayı kabul eder. Kalitesi bakımından tüccarlar, bayiler ve diğer katılımcılar arasında güven oluşturmak için, MALİGN yerde sağlam bir risk yönetimi koymak, denetim, metodoloji ve diğer normlar testi, Mohanty ekledi.

“MALİGN uygulanabilmesi ve Hindistan İyi Teslimat Standartları commercialise ilk borsa olmuştur. Bu değişiklik, bu tür bankalar ve külçe ithalatında önemli bir rol oynayan aday ajansları,, diğer piyasa katılımcıları döviz katılmalarını umuyoruz.

“Bu değişim bizim teslim alarak alınan altın yerine onlara yardımcı olacaktır.” dedi.

Bankalar Altın Monetisation programı çerçevesinde seferber hurda altın veya mücevher rafineri entegre edebilecekleri döviz katılma hakkı verilmesi gerektiğini MALİGN Genel Müdürü ve CEO’SU Vikram Limaye gerektirdiğini belirtti.

“Girdiler de bankalar MALİGN alışverişi platformu üzerinde Hint iyi teslimat standart çubukları kaynak sağlamak için sağlanmalıdır.” diye de ekledi.

Bu ülkedeki rafineriler dünya çapında külçe barlar üretebilen büyük organize ticaret ve tanıma her ülke için iyi bir teslimat standart gelişimi anlamına geldiğini belirtti.

Bu Hintli rafineriler MALİGN platformunda altınlar onların sunacak ilk kez.

Rafineriler M D Yurtdışı, Kundan Bakım Ürünleri, Augmont İşletmeler, GGC Gujarat Altın Merkezi vardır.

MALİGN tarafından BIS-Standart Altın (NSS) MALİGN Arıtıcı Standartlar getirilmesi değişimi teslim külçe emtia türevleri ticareti, iç piyasada oyunculardan daha fazla katılım da kolaylaşması bekleniyor.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories