Okul hemşireler COVİD kanı ile var-19 salgını

Related Articles

Çoğu okul binaları Nisan ayında kepenkli zaman, (NASN) Okul Hemşireleri Ulusal Birliği, üyelerine bir anket gönderdi. Kar amacı gütmeyen kuruluş özel hemşirelik okulu hemşire salgını sırasında ne yaptığını bilmek istiyordu.

Okul hemşireleri hala öğrenci ve aileleri ile çalışma, eğer kişi onları göremiyordum bile, bu bulgular gösterdi. Cevap veren yaklaşık 5000 hemşirelerin %70’i hala kronik sağlık koşulları ile öğrenci sağlık planları yönetmek için yardımcı olduklarını söyledi. Yüzde 40’ın üzerinde sanal ofis saatleri holding, ve neredeyse üçte biri uzak yemek teslimat ile yardım edilmiştir.

Bu NASN Donna Mazyck, icra Müdürü “okul hemşireleri okul sanal ya da yüz yüze görüşme olup olmadığını bir rolü var,” diyor. Kronik hastalığı olan çocuklara yardım etmek, öğrencilerin kendi duygusal sağlığı üzerinde kontrol, ve emin aşılar güncel yapma normal görevlerini devam ederken okullarına salgın planları üzerinde çalışıyor, COVİD-19 öğrenciler ve öğretim üyeleri yetiştirmek ve hastalara tarama — hepsi.

Mazyck konuştu Verge bir salgın sırasında okul hemşiresinin rolü ve her zamankinden daha fazla neden önemli olduklarını.

Bu röportaj açıklık getirmek için hafifçe düzenlendi.

Bazı okullar şahıs talimat bu yıl içinde en az yarım-kişi eğitim süresi için ya da planlıyoruz. Okul hemşireleri ne kadar bu plan işe yarar mı?

Okul tesisleri, liderleri ve uzmanlar ile çalışıyor ve emin bir fiziksel alanı olması gereken şekilde yapıyor. Yerel sağlık departmanı ile işbirliği içinde olmak okul COVİD-19 belirtileri olan öğrenci veya personel olduğu için ve bir plan yapmak gerekir. İzolasyon odası olduğundan ve yeterince binalarda havalandırma hemşire olun. Eğer COVİD-19 vaka var ise, Sağlık Bakanlığı ile bu davaların yakın kişileri bulmak için çalışıyoruz.

Fikir okul için yeni bir plan var ve bir durumda net adımlar emin olmaktır. Ayrıca yakın okul tetikleyecek kadar net şeyler var emin yapıyor.

Kaynak ve fon alır. Federal yatırımlar okula giderek ihtiyaç duydukları kaynakları elde etmek mümkün olduğundan emin olmak için önemlidir, ve bunu savunan olduğumuz NASN inanıyor.

25’i okulların hiç hemşire yok. Hep bir endişe var, ama bu yıl çok daha endişe verici mi?

Bulaşıcı hastalık salgını yaşıyoruz. Ve bulaşıcı hastalık salgını olduğunda, bir okul hemşiresi olan El, enfeksiyon kontrol uzmanları var emin olmak istiyorum. Bir okul, bu olmadığı zaman, yapabilecekleri şeyler vardır emin olun çocuklar ellerini yıkamak, mesafe, giyim yüz kaplamaları tutmak. Ama böyle bir zamanda gereken uzmanları tarafından yapılan ayrıntılı Değerlendirme ve sağlık kararları var. Grip mevsimi yaklaşıyor ve okul-aşılama-yaş altındaki çocukların çoğu, okul bir binada bulaşıcı hastalık salgını için büyük bir potansiyel var. Bir okul bu konuda yardım edebilecek gemide mümkün olan her kişi sahip olmak ister.

Enfeksiyon kontrol etrafında tüm sorunları ile çalışmak yardımcı olmak için binada bir okul hemşiresi olmadığı zaman bir boşluk var.

Bazı okullar zaten sadece bu sonbaharda online olacak ” dedi. İş hemşireler nasıl bir mesafeden öğrencilerle mu?

Öğrencilerin sağlık ve güvenlik ihtiyaçları için neredeyse sağlayan olacaklar. Daha telehealth gibi sanal ofis ziyaretleri ya da bir şey olabilir.

Tip 1 diyabet olabilir ve bunu dikkat çekmek için nasıl öğrenme bir öğrenci için, okul hemşiresi öğrenci telefonu, görüntülü sohbet ya da kan şekeri kontrol süreci boyunca yürüyüp konuşabiliyordu. Astımı olan bir öğrenci için, eğer varsa, astımı kontrol olup olmadığını tespit etmek için öksürük, onlar Uyku veya mıymışlar isteyebilirler. Sonra rehberlik ya da birincil bakım sağlayıcı ile kontrol etmek isterlerse onlara izin veriyorlar. Bu normal bir yıl içinde neler olacak şeyler vardır, sadece telefonda oldu.

Okul hemşiresi oynayacağı önemli rollerden birini şu anda öğrenciler için altında sorunu aşı hitap ediyor. Pek iyi değildi baharında doktor ziyaretleri, bu kadar çok çocuk gerisinde olabilir. Sanal olduklarında hemşireler her zaman aşı kayıtları gözden geçirin, ve bu da en az o kadar önemli. Okul hemşireleri anne ya da aileler için şu tavsiyeler vermek, özellikle de yakalanmış olabilir öğrenciler için olabilir.

Platformlar ne öğrenciler ve aileleri ile bir güç kaynağına bağlı okul hemşireleri var mı?

Genel olarak konuşursak, video konferans platformları telefon ya da bazıları tarafından oldu. Bazı okul hemşireleri aynı zamanda yapımı maske takmak nasıl şeyler gibi öğrenciler için video yükleniyor.

Okul bölgesi veya okul web sitelerine hemşireler ile bağlanma hakkında bilgi sahibi olur. Bu bilgi mevcut olup kesinlikle kullanılıyor. Yakınım hemşirelerden duyduğum şey bu. Hemşireler, öğrenciler ve aileleri ile bir ilişkisi olan tıp uzmanları, bu yüzden mevcut ediyorlar.

More on this topic

Popular stories