Arjuna ‘umut ışığı’ gibi geliyor sonra ulusal Spor Ödülleri 2020: Chirag Shetty, Satwiksairaj Rankireddy salgını sırasında mutlu

Related Articles

Ödül töreni hemen hemen 29 Ağustos, Ulusal Spor Günü, yerine bu Rashtrapati Bhavan bu yıl nedeniyle salgın yapılacaktır.

Yeni Delhi: Cuma günü Hint çift erkekler ve çift oyuncu Chirag Shetty Arjuna Ödülü olmak ondan haber COVİD-19 salgını ortasında “bir umut ışığı oldu” dedi. Adamlarının çiftler ortak Satwiksairaj Rankireddy, bu arada, bu tanıma Olimpiyat hayallerini yakıt olacağını söyledi.

Tokyo Olimpiyatları, Çırak ve Satwik hak kazanmak için ön koşucular Cuma günü spor Bakanlığı tarafından ödül Seçim Kurulu (Retd) Mukundakam Sharma Adalet liderliğindeki tarafından tavsiye edildikten sonra teyit edildi.

İlk kez, altı kişi badminton milli ödül verilmiş olacak. Çırak ve Satwik ayrıca, Hint para-badminton yükselişini arkasındaki nedeni olan Koç Gaurav Khanna, (düzenli kategori) Dronacharya Ödülü için seçildi.

Ayrıca Pradeep Gandhe, Trupti Murgunde ve Satyaprakash Tiwari Dhyan Chand Ödülü verilecek.

“Bu zor zamanlarda bir umut ışığı olarak görüyorum. Kesinlikle büyük ve daha çok çalışıp geri ülke için daha fazla şöhret kazanmak getirmek için bizi motive eder. Ayrıca daha iyi bir zamanda gelemezdi bence,” Çırak söyledi PTI.

İkili Tayland açık’ta kızlık Süper 500 şampiyonluğunu kazandı ve daha sonra Fransa Açık Süper 750 olay finale ulaştı Mumbai ve Satwik eski 23 yaşındaki başarılı 2019 vardı. Tutarlı show bir Dünya Yok 10 nokta ile ödüllendirildi.

Suskun bir Satwik gelecek yıl bir Olimpiyat Madalyası kazanmak için onları motive edeceğini söyledi.

“Duygu şimdi kafama girmiş. Benim için gurur verici bir an. İlk ödülüm olduğu için ekstra özel bir yer. Her şey yüzünden salgın için kapatıldı sonra motivasyon kaybediyorduk, ama bu ödül, Olimpiyatlarda madalya kazanarak hedefimize doğru iş için büyük bir motivasyon sağladı,” 20 yaşındaki Andhra içinde Amalapuram dedi.

Satwik hoş güzel haberleri duyunca şaşırdığını söyledi.

Arjuna Gümüş astar salgını sırasında gelir sonra ulusal Spor Ödülleri 2020 Chirag Shetty Satwiksairaj Rankireddy mutlu

Chirag Shetty ve Satwiksairaj Rankireddy dosya görüntü. Twitter@BadmintonTalk

Salı günü bir gazeteci beni aradı, ben ne zaman “evimin terası oldu. Beni tebrik etti ama neden hiçbir fikrim yoktu.

“Yani, ona sordum, ne için? Ödül için dedi. Tekrar sordum, ne için? Tavsiye edilen anladım o zaman oldu. Şok oldum ve aynı zamanda sürpriz,” Satwik dedi.

Diğer alıcılar arasında, 1982 Asya Oyunları Gandhe, çift bronz madalya kazanan Trupti, eski ulusal şampiyonu ve uluslararası para etkinliklerde birden fazla madalya Tiwari, bir kazanan, tekerlekli sandalye badminton oyuncusu, 2004 ve 2006 yılında Güney Asya Oyunları altın madalya sahibi iken bir oyuncu, koç ve BAİ resmi olarak yaptığı katkılardan ötürü kabul edildi.

Ödül töreni hemen hemen 29 Ağustos, Ulusal Spor Günü, yerine bu Rashtrapati Bhavan bu yıl nedeniyle salgın yapılacaktır.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories