Apple atlar başka bir 4% 2 trilyon dolarlık hisse senedi için büyük bir hafta kapatmak için

Related Articles

Apple CEO’SU Tim Cook, Cupertino 22, California, Haziran, 2020 yılında Steve Jobs tiyatroda 2020 Apple Dünya Geliştiriciler Konferansında açılış konuşmasını sağlar.

Brooks Kraft | Apple Inc. Reuters aracılığıyla

Üzerinden 2 trilyon dolar bu hafta Apple’ın piyasa değeri itti kavurucu ralli yavaşlama belirtileri gösteriyor.

Apple hisseleri diğer 4% Cuma günü $493.59 yüksek bir oturum için atladı, yaklaşık %7 haftalık kazançlar ulaştı. Teknoloji devi Çarşamba günü şimdiye kadar 2 trilyon dolarlık bir piyasa değeri giren ilk AMERİKAN şirketi olma Wall Street tarihe geçti. Piyasa değeri bu hafta 2.1 trilyon sona erecek.

Bu hafta güçlü performans bu ay sonunda planlanan 4-için-1 stok bölünmüş öncesinde geldi. Hisse fiyatı 123 dolar bırakmak için ayarlanır ve Apple yatırımcılar zaten onların her biri için üç ek hisse alacak. Apple hareket, yatırımcıların daha geniş bir tabana hissesi daha erişilebilir hale getirmek için “olduğunu söyledi.”

Elma derin Corona çıkışından çıkıp, daha geniş bir piyasaya kaldırma önemli bir rol oynadı. Teknoloji devi, bu yıl S&P 500 en büyük nokta etkisi vardı, tekrar bir rekor için geniş sermaye kriter dinledi. Ayrıca 30-hisse senedi Dow Jones Sanayi Ortalaması için bir güç, stok fazlası Mart düşük çıkmıştır gibi ortalama 2020 yılında 1200’den fazla puan ekledi.

Hızlı yükselişi bu yıl yaygın olarak güçlü kazanç, 5G döngüsü yönelik iyimserlik, hem de görülmemiş kargaşa ortasında megacap güvenlik olduğundan, yatırımcıların kucaklamak olarak atfedilir.

Bazı analistler söyledi juggernaut yatırımcılar hem de büyüme ve güvenlik için satın beri özel bir statüye ulaşmış, kendi başına neredeyse piyasa veya varlık sınıfı haline gelmiştir.

Abone CNBC PRO dünyanın dört bir yanından programlama özel anlayışlar ve analiz için, ve canlı iş günü.

More on this topic

Popular stories