Hazine İRCTC daha fazla hissesini satmayı planladığını, 10 Eylül tüccar bankacılar arasından Teklif vermeye davet etmektedir

Related Articles

İRCTC hisseleri Sc 12: 52: 05'de kapandı.Önceki kapanış üzerinde yüzde BSE on tanesi 65, aşağı 1.20.Sendika Dolap 2017 Nisan ayında beş demiryolu şirketlerinin listesini onaylamıştı.

Hükümet, mevcut mali Hint (İRCTC) Demiryolu Catering ve Turizm Corp hissesinin bir kısmını satmayı planlıyor ve satış sürecini yönetmek için tüccar bankacılar gelen teklifleri davet etti.

(TNT) Teklif Talebi davet ederken “Goı iştirak dışı hisse Senetleri ve (Sebi) Hindistan Borsası Yönetim Kurulu Kurallar ve Yönetmelikler uyarınca Borsalar’ ile rehberleri tarafından yöntem (OFS) Satışı için Teklif ile ‘İRCTC olan ödenmiş sermaye sermaye bir parçası disinvest niyetinde,” DİPAM dedi.

Tüccar bankacılar 10 Eylül ‘ e kadar tekliflerini sunacak.

Hükümet şu anda İRCTC yüzde 87.40 hisseye sahip. Sebi kamu holding standartlarını karşılamak için, hükümet, 75 yüzde şirketteki hissesini daha düşük bulunmaktadır.

İRCTC hisseleri Sc 12: 52: 05’de kapandı.Önceki kapanış üzerinde yüzde BSE on tanesi 65, aşağı 1.20.

Hint Demiryolları tarafından demiryolları, Hindistan’da tren istasyonları, online tren bileti ve paketlenmiş içme suyu ve trenler için catering hizmetleri vermeye yetkili İRCTC, tek varlık, 2019 Ekim ayında borsalarında oldu. Şirket halka ARZ yoluyla Sc 645 crore yetiştirmişti.

İRCTC OFS ileri Rs 2.10 yüz bin crore yatırım yapmama hedef toplantıda hükümet inç yardımcı olacaktır. Bu, 1.20 yüz bin crore Rs kamu teşebbüsleri yatırım yapmama gelecek ve başka bir finansal kurum hissesini satışından 90 bin crore Rs.

Şimdiye kadar geçerli mali yılında (DİPAM) Yatırım ve Kamu Varlık Yönetimi Bölümü Corona salgını sermaye piyasaları etkiledi gibi herhangi bir CPSE hissesini satmak mümkün olmamıştır. Ancak, Bharat Bond ETF-II ile, hükümetin abonelik değerinde CPSEs AAA’ anma tahvilleri için ‘11 bin crore Rs topladı.

DİPAM Sekreter Tuhin Kanta Pandey geçen ay-19 salgını CPSEs, Air India ve BPCL gibi stratejik yatırım yapmama üzerinde fren koymak zorunda COVİD nedeniyle uluslararası seyahat kısıtlamaları dedi, ama bu işlemleri tamamladıktan hükümetinin önceliği olmaya devam etmişti.

CPSE hissesinin satış sürecini yöneten DİPAM da hareket halinde (LIC) ve pre-IPO işlem danışman atandı ülkenin en büyük sigorta şirketi Hayat Sigorta Şirketi Listeleme işlemi belirledi. Hükümet Ocak ayında yurtiçi Borsalar tazminat liste mevcut mali Mart çeyrek bekliyor.

Hükümet ayrıca (İRFC) Hint Demiryolu Finans Corp Ltd (IPO) halka arz başlatılması bakıyor ve ocak ayında Hindistan Menkul Kıymetler ve borsa Kurulu ile 140 crore hisse senetlerinin halka ARZ için (DRHP) taslak kırmızı ringa prospektüs dava vardı.

Sendika Dolap 2017 Nisan ayında beş demiryolu şirketlerinin listesini onaylamıştı. Dört — İRCON Uluslararası Ltd, AYİNLER Ltd, Rail Vikas Nigam Ltd ve IRTC — zaten listede var ise, İRFC blokta bu mali koymak olması muhtemeldir.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories