Google Piksel Tomurcukları hemen başlatmak sonra dört ay daha fazla renk mevcuttur

Related Articles

Google sonunda gerçek kablosuz kulaklık başladığından beri onun için ikinci nesil Piksel Tomurcukları, yaklaşık dört ay daha fazla renk başlattı. “Açıkça beyaz ek olarak,” şimdi çok portakal, “çok nane” ve “neredeyse siyah Piksel Tomurcukları satın alabilirsiniz.”

İkinci nesil Piksel Tomurcukları 27 Nisan başlattı, ama o zamanlar beyaz sadece mevcut idi, onlar da Piksel Tomurcukları Ekim ayında ortaya çıkınca, diğer üç renk duyuran Google rağmen. Yeni Piksel Tomurcukları rakiplerinden daha (bir tel ile bağlı olan selefi üzerinde çok gelişmiş bir tasarım ama sadece ortalama bir pil ömrü ve daha zayıf bas ettiğini meslektaşı Chris Welch benim yaptığı incelemede bulundu. Kulaklıklar başlattı sonra olsa da, bazı kullanıcılar Bluetooth bağlantı sorunları bildirdi. Haziran ayında, Google önümüzdeki haftalarda yazılım güncellemeleri “Bluetooth bağlantısı geliştirmek için söz verdi.”

Piksel Tomurcukları ile bu sorunların çözümüne yardımcı olmak için, Google güncellemeleri bugün yayıyoruz, kesme sorunları ve bass boost modu adresine düzeltmeleri de dahil olmak üzere açıkladı. Google da bir arkadaşınız, eğer Piksel Tomurcukları yakın bazı önemli sesleri, böyle bir acil araç siren olarak tespit ederse sizi uyarır ve deneysel bir özellik ile Pixel Tomurcukları paylaşmak istiyorsan ayrı kulaklık ses seviyesini kontrol etmek için yazıya bir mod, bir şekilde ekliyor.

More on this topic

Popular stories