Yok o virüs için ilaç yapmak için nasıl

Related Articles

-Apolar-SARS virüsü 2 sürpriz dünya aldı, ama bir tedbir olarak, tam zamanında geldi. İlk SARS virüsü 2003 yılında keşfedilen; ilgili MERS virüsü 2012 yılında hit. Bugün, 19 COVİD var. Başka bir deyişle, Roman koronavirüsler içinde görünüyor her on yılda bir kez çok kabaca insanlar için başarılı bir atlayış yapmak için — ve bundan sonra durmayacaklar düşünmek için bir sebep yok.

Bizim için ne yazık ki, sadece koronavirüsler mücadele için antiviral geliştirilmesi konusunda çok birikimli ilerleme var. SARS, MERS, ve COVİD-19 virüsler gibi yakından ilgili olarak, araştırmacılar bir catch-all Corona ilaç keşfedilmiş değil o kadar farklı değiller. Ve ne yazık ki, SARS ve MERS salgın sadece bir sonraki olaydan önce proaktif antiviral geliştirmek için fon, hükümetler, ilaç şirketleri motive etmek için yeterli bir felaket olmayabilir.

SARS ve MERS salgınları hakkında virolog Nat Moorman “olmayan bir virolog, eğer onlara hatırlatmak eğer olanları hatırlayacak” diyor. O kadar da büyütülecek bir “ama genellikle duyduğumuz cevap evet, ama o değildi,’ yakın gerçekten büyütülecek bir varlık olduğumuzu fark değil. Yani, biliyorsunuz, kamu yararına ve bazı düzeyde sponsorlar ilgi, zamanla kaybolur.”

AMCA-Chapel Hill Moorman ve arkadaşları antiviral ilgiyi yüksek tutmak için, ne dersin bu salgın sonunda alır olursa olsun belirlenmektedir. Çok da fazla “görünür bu Corona karşı etkili olan geniş spektrumlu” antiviral hap, aynı zamanda, bir sonrakini-ve, muhtemelen, herhangi bir virüs yol açabilecek bir araştırma mücadele ediyorlar. Verge antiviral hücum açısı hakkında Moorman, bu yüzden daha fazla şey öğrenmek için yukarıdaki video göz atın konuştu.

More on this topic

Popular stories