Verizon wireless müşterileri için Youtube, Disney+ ve ESPN+ ücretsiz otopark

Related Articles

Yayalar New York’ta Verizon Kablosuz bir dükkanın önünde Herald Meydanı arası.

Richard Levine | Corbis | Getty Images

Netflix veya Apple için bir şey — tüketicilerin kablo TV Akış için vites yararına şirketleri — geleneksel medya tüketimi sonunu ilan etmek için. En çok konuşan Verizon çok başka bir şey.

İnternet, sabit telefon ve birlikte televizyon Görüntüle, sağlayıcısı sahibi olan Verizon,, bu hafta bir teklif duyurdu -tarih dışı bir tanıtım roll olmadan Disney+, Hulu ve ESPN+, hiçbir ek ücret ödemeden, içeren premium kablosuz müşterilerinin bazıları için. Planları aboneleri de Apple Müzik dahil, altı ay için süresiz olarak veya plana bağlı olarak.

Ayda $45’te başlayan uygun kablosuz planına bağlı içerik biraz var. Kablosuz içerik ile donatılacak fikri yeni değil. T-Mobile sınırsız veri müşteriler zaten hem de ücretsiz erişebilirsiniz Netflix ve Quibi. Kablosuz taşıyıcı ayrıca ortaklık kurdu birlikte spor ücretsiz bir yıllık abonelik teklif Atletik ve MLB.TV web sitesi. İki yıllık abonelikleri genellikle 60 $her maliyet. AT&T sunmaktadır HBO Max ÜCRETSİZ için en iyi kablosuz müşterilerine Kez Warner iki yıl önce bir anlaşma tamamladıktan sonra.

Bu “özgür” Ekle-tüm içerik, medya ve telekomünikasyon şirketleri için büyük etkileri vardır. En dramatik, kablosuz ve kablo sağlayıcıları temel paketleri sunan özel fırsatlar grev ne zaman medya, satmak için yeni bir yol oluşumu görüyor muyuz, tüketiciler ve yayın hizmetleri alakart eklemek için seçebilirsiniz. Ve bu eski yöntemle yani şişirilmiş kablo demetleri — öldü ve asla geri dönmeyecek.

Cevap Verizon, diyor, Evet.

“Medya iş mevcut değer zinciri çalışmıyor. Pazarlama ve ürün Frank Boulben, Verizon Tüketici Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı kırıldı,” dedi, CNBC bu hafta verdiği bir röportajda. “İçerik önemli bir rolü vardır, ama geleneksel bir daha gittiğimizde eskiden çok daha farklı [multichannel video programming distributor]. Tekrar eski paket yaklaşım için gidiyoruz sanmıyorum.”

Bu telekomünikasyon yönetici cesur bir ifade. Ayrıca Hans Vestberg şirketin genel müdürü olarak devraldı Verizon önemli içerik bir şirket satın almak için karar verdi açıklayabilir mi yaklaşık iki yıl önce. Verizon müşteri kazanımı için ağ geçidi olarak görevini görüyor. Bu işi yerine getirmek için içeriğe sahip olmak zorunda da değil. Ayrıca, “5G Ev” genişbant ürün ile erken kanıt bağlı ücretler geleneksel pay TV den güvenerek programcılar için aleyhte. Yarısı 5G Ev müşteriler, daha önce hiç bir video seçeneksiz yüksek hızlı İnternet satın almayı tercih ediyor, Boulben dedi. Verizon kaç konusunda yorum yapmaktan kaçındı 5G Ev aboneleri kaydoldum vardır.

“Her gün başka bir marka daha fazla tüketici değiyoruz,” Vestberg CNBC röportajda geçen ay söyledi. “Yani, tabii ki, Disney ile ortak olabiliriz… Apple ile ortak olabiliriz Apple Müzik Nokiave hala müşterileri tamamen farklı bir model için ama teklifleri aynı şey gelir.”

Hayır deste daha da böyle…

Ne Verizon ne göremeyeceksin ne web sitesi üzerinde yük ve yeni bir paket yeniden Boulben dedi. İlk olarak, Verizon eğer geleneksel pay TV belaya ilk sırada yer aldı, işte bu yüzden yaptım kablosuz veya 5G Ev paketleri fiyat artışı gerekecek. Taban fiyatlar çok yüksek olur. İkinci olarak, Verizon özel bir nedenden dolayı, Disney ve Apple teklifleri seçti. Her iki şirket de özellikle değerli ve farklı içerik sunulan hissettim, ve özel fırsatlar kilitli. Diğer bir deyişle, AT&T ve T-Mobile teklif edemez ya da Apple Müzik veya Disney kablosuz ürünleri ile bundle. Verizon için bir iğne taşıyıcı, ve birkaç diğerleri gibi vardır, Boulben dedi.

Verizon zaten aslında Görüntüle ürün bile geleneksel demetleri analiz etmen için küçük adımlar atmıştır. Verizon sözde sunmaktadır “Mix ve Maç” TV planlarıtüketiciler , 125, 300 veya 425 kanalları, 60 gün sonra, Verizon seni izledim ne dayalı bir paketi sunuyor bir seçenek de dahil olmak üzere YouTube ve TV paketleri seçebilirsiniz nerede. Her TV planımız ödeme yapacaklarını müşterilerin bilmek ayrı olarak internet ve telefon satılır.

Yayık azaltmak onlar ovmak burada demetleri için bir sebep yok, ve tamamen sadece. Ayrıca tüketiciler için daha iyi fırsatlar bunlar. TV “Üçlü Oyun” sunan, internet ve telefon genellikle ayrı ayrı ürünler satın almaktan daha tüketiciler için çok daha iyi bir şey, eğer müşteri, her ne kadar hizmet için ödeme onlar çok az netlik olmasa bile vardır.

Distribütör ekosistemi dışında oluşturulan yeni paketler göreceğiz büyük olasılıkla. Diğer bir deyişle, bunun yerine Verizon, müşteriler doğrusal ağlar paketleri vererek Kablosuz veya Şartının, içerik yaratıcıları bir araya indirimli yeni akış teklifleri türetmek için bant olacak.

Bu hafta başında kanıtlarını gördük. Apple ve ViacomCBS birlikte bir paket açıkladı, yedi günlük ücretsiz deneme sonra tüketiciler, CBS (ayda$9.99) Tüm Erişim ve Showtime Anytime 10.99 aylık ($) birlikte aylık$4,2 için Apple TV+ satın 4.99 aylık ($) seçeneğini verir. Bu önemli bir tasarruf %50’den fazla değil. ViacomCBS için yararı ve hizmet binası abonelerine nüfuz genişletilmesi var. Bu reklam gelirleri için büyük ve potansiyel olarak büyük olasılıkla medya ortakları ile gelecek yıl hakları anlaşmaları yenilemek sağlayacak Ulusal Futbol Ligi, Kur yapmak.

Paket için bu teşvikler, abonelerinin büyümek isteyen tüm medya kuruluşları için geçerli. Daha yüksek hisse senedi fiyatları sürücü yerine daha yakın vadeli gelir ne var video abone numaraları akış büyüyen umut eden şirketler için özellikle arzu ediyorlar. Bu hemen hemen her şirket. Sonuçta daha fazla ve daha fazla kablo teklifleri gibi görünmeye başlayan yeni ve daha büyük paketler olabilir.

Hala, o paketlenmiş fırsatlar kablo TV anlaşmaları, karanlık odada, özel anlaşmalar, bazı ağlar algılanan değeri, (ESPN gibi) diğerleri için Bazı kanallar bağlama ve tüm ağlar ya da hiçbiri taşıma ücreti talep ederek çarpık göre yapılır, bu şekilde çok daha farklı olacak. Boulben dediği gibi, daha önce var olmayan içeriğin fiyat ve değer etrafında bir açıklık olacak.

Bu tüketiciler için iyi bir haber olabilir, ve, yakın vadede geleneksel medya şirketleri için çok iyi bir haber.

LightShed olarak medya analisti Zengin Yeşil alan demek, #goodluckbundle seviyor.

Açıklama: Financial NBCUniversal, CNBC ana şirketi sahibi.

More on this topic

Popular stories