Şampiyonlar Ligi: RB Leipzig performansı bu sezon geride yarı final kaybı, gurur express koy

Related Articles

Sadece ikinci Şampiyonlar Ligi görünümü, Leipzig son dört çeyrekte son yıllarda iki kez finale-finale 16, ve Atlético Madrid turda geçen yılki runner — up Tottenham-kurtulduktan sonra yaptı.

Lizbon: O Leipzig Paris Saint Germain arkasında kaybı ve etkileyici Şampiyonlar Ligi kampanyasını kutlamak için uzun sürmedi.

Leipzig tarafından beklenmeyen çalışma 3-0 kaybı ile son Salı günkü yarı PSG için sona erdi, ama hala genç Alman kulübü sonuçlar bu sezon memnun olmak için bir sebep yoktu.

“İyi bir sezon oynadık, büyük bir başarı olan Şampiyonlar Ligi, yarı finale kadar geldik,” Leipzig Koç Julian Nagelsmann dedi. “Bundan gurur duyuyoruz. Sinirli, tabii ki edeceğiz, ama gelecek sezon öncesinde yeni güç toplayacağız.”

Sadece ikinci Şampiyonlar Ligi görünümü, Leipzig son dört çeyrekte son yıllarda iki kez finale-finale 16, ve Atlético Madrid turda geçen yılki runner — up Tottenham-kurtulduktan sonra yaptı.

Lyon, Benfica ve Zenit St Petersburg dahil teorik olarak zayıf bir gruptan eleme sonrasında bu iki rakibine karşı büyük bir yenilgi oldu.

“Daha iyisini yapabilirdik şey hakkında konuştuk, ama burada olmanın tadını çıkarmak istedik,” Leipzig forvet Yussuf Poulsen dedi. Daha iyi yapmamız gereken şey, “tüm sezon boyunca elde ettik ne gurur duyuyoruz ve biliyoruz.”

Leipzig asla ve Her Kylian Mbappé liderliğindeki PSG yüksek profilli takım karşı çekişme oldu. Yüksek presleme tarzı ile tehdit etmedi ve geri Işık Benfica Stadyumu erken set parçalı bir gol yedi gelmiş olamaz.

“Ben Her kes için ilk takım olacağız, ne de son olacak biz,” Nagelsmann dedi. “Bir antrenör olarak önümüzdeki zorlukları düşün. Yanımızda taşıdığımız olumlu bir çok şey var. Oyuncularımın tutumu harikaydı. Sahada karakter gösterdik, ama rakibin güçlü olduğu zaman kabul etmek zorundasın.”

Leipzig sonraki sezon Ligi üçüncü sırada bitirmek onun sayesinde Şampiyonlar Ligi’nde dönecek.

33’te finalde Real Madrid, Şampiyonlar Ligi için Nagelsmann, genç Koç “geri dönmek istiyoruz ve tekrar Şampiyonlar Ligi gelecek sezon da aynı deneyimi,” dedi. “Şimdi bir takım olmaya ve gelecek sezon için hazır olsun oyuncular benim için tatil zamanı geldi.”

Leipzig great run çeyrek finaller öncesinde Chelsea için en çok gol atan oyuncusu Timo Werner kaybına rağmen gerçekleşti. Şimdi muhtemelen yeni sezon öncesinde daha fazla oyuncu kaybeden takım hakkında konuşmak.

Patrik Schick ve Dayot Upamecano etkileyici performansları sonra diğer kulüpler tarafından aranan oyuncular arasında olabilir. Kulüp zaten Şampiyonlar Ligi çalıştırın harcama şimdiye kadar olduğundan çok daha başlayacaktı olduğu anlamına gelmediğini söyledi.

Leipzig Werner yokluğunu telafi etmek için Güney Kore ileri Hwang Hee-Chan geçen ay imzalanan, ama Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon oynamak için uygun değildi. Hwang ayrıca Red Bull tarafından desteklenen ve Avusturyalı yan Salzburg, 17 transfer oldu.

Leipzig 11 yıl önce beşinci kademe kulübü SSV Markranstaedt lisans haklarını satın aldı ve Almanya alt Ligler ile yeni ekibin sürekli tanıtım finanse eden içecekler firma desteğiyle oluşturuldu. Bundesliga 2016 yılında ilk kez oldu.

“Genç bir takım için iyi bir sezon oldu ve tekrar gelecek sezon çalışacağız biliyoruz ki,” Nagelsmann dedi.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories