Microsoft’un Xbox Serisi X pano yeni yuvarlak bir tasarım ve hız artışı var

Related Articles

Microsoft Xbox Serisi X. yazılım devi kullanmak için çoğunlukla Xbox One bugün var olan aynı kılavuzu ve arayüz yapışmasını planladığını pano ve yazılım kullanıcı arayüzü ile açık hız artışı büyük sözler ve bazı yeni UI öğeleri yuvarlak.

Bu yeni pano tasarım değişiklikleri de Xbox One satışa sunulacak olsa da, yaklaşan Xbox Serisi X konsolunun giriş BİRİNCİ BÖLÜM mevcut Xbox konsolları oranla yüzde 50 daha hızlı yüklenecektir. Microsoft ayrıca, ana ekran, Rehber ve Mağazanın ayak izi azaltılmış, böylece şirketin yeni nesil konsolunda yüzde 40 daha az bellek kullanırlar vardır.

Microsoft’un yeni Xbox tasarım ve geliştirmeler.

Xbox Serisi X oyunlar arasında geçiş yaparken, ana ekranda bugün var olandan daha hızlı bir üçüncü yük olacak bu hız artışı da demek. Geçerli Xbox dashboard yıl gibi hissettiği için hız sorun kaynağı olmuştur, ama yavaş yavaş Microsoft Xbox Serisi X lansman öncesinde son aylarda genel UI ve UX verdiği olmuştur.

Hız geliştirmeleri yanında, Microsoft da daha okunabilir metin odaklanarak, Xbox dashboard boyunca elementler ve güncel animasyonlar etrafında yuvarlak bir UI ile. Bu test şu anda Kasım ayında Xbox Serisi X lansman öncesinde denediğim bir Microsoft Saklamak için büyük bir güncelleştirme içerir. Microsoft’un Xbox kılavuzu arayüzü de sancısı çok daha yuvarlak görünüyor, partiler ve şimdi bu rehber içinde tek bir sekme yer alan sohbetler yapıldı.

Konsol, PC karşısında yeni Xbox tasarımı, ve mobil.

Xbox bir oyun klip paylaşımı her zaman yavaş ve sinir bozucu oldu, ve Microsoft yeni dashboard ve “Xbox Deneyimi ile bu adresleme gibi görünüyor.” Şimdi, bir konsol oyunu klip çekmek, otomatik olarak telefonunuza hızlı ve kolay arkadaş ve sosyal ağlar ile ya da paylaşmak için gönderilir.

Tüm güncelleştirmeleri önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak ve büyük hız geliştirmeleri gerçekten Xbox Serisi X, Microsoft henüz Xbox Serisi X için resmi bir tarih belirlenmiş değil ile fark olacak, ama şirket Ara Kasım ayında yeni bir konsol piyasaya taahhüt etmiştir.

More on this topic

Popular stories