MCX Perşembe külçe, baz metaller vadeli dalga ticareti başlayacak

Related Articles

Exchange sahte işlem tamamlandıktan sonra MCX iComdex külçe vadeli ve MCX iComdex baz metal Endeksi vadeli işlem başlatacak.Exchange sahte işlem tamamlandıktan sonra MCX iComdex külçe vadeli ve MCX iComdex baz metal Endeksi vadeli işlem başlatacak. (Temsili resim)

Külçe altın ve baz metaller vadeli ticari ticari lansman öncesinde, ülkenin en büyük Ticaret Borsası MCX 31 temmuza kadar aynı başlangıç Perşembe dalga ticareti yürütecek.

Sonuç olarak, Endeksin temel bileşenleri içinde vadeli işlem de yapılacaktır, exchange Çarşamba günü yaptığı açıklamada.

Borsası altın 30 9 Temmuz arasında, gold mini, Gümüş, Gümüş mini, bakır ve çinko endeksleri oluşturan dalga ticareti yürütecek, dedi, dalga ticareti kaynaklanan işlemlerde ödeme için herhangi bir zorunluluk çekmek ve çıkışları ödeme olmaz sözlerine ekledi.

Exchange sahte işlem tamamlandıktan sonra MCX iComdex külçe vadeli ve MCX iComdex baz metal Endeksi vadeli işlem başlatacak.

Alay seans tüm hafta içi 3.30-6.30 pm tarihleri arasında, Cuma günleri hariç olacak.

Exchange yüzde 4 taban fiyat sınırı belirledi ve sınırı ihlal olduğunda, gevşeme yüzde 6 ticaretinde herhangi bir soğuma süresi olmadan izin verilecektir.

Durumda yüzde 6 günlük fiyat sınırı da aştı, sonra 15 dakika bekleme süresi sonrasında, günlük fiyat limiti 9 yüzde gezmiş olacak. Ve bu da kırık olması durumunda, fiyat sınırı tekme olacak daha fazla yüzde 3 ve ilk teminat olarak minimum 5 adımda rahat olabilir.

Borsa da en fazla esnaf mock ticaret oturumları sırasında yumruk yatırımcılar için Rs 5000 günlük ödül verileceğini de duyurdu.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories