Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro olumlu COVİD testleri-19

Related Articles

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro olumlu COVİD-19 test var, o bugün açıkladı. 65 yaşında. Hafta sonu, o katıldığı ABD Bağımsızlık Günü bir olay ABD Büyükelçisi Todd Chapman ile. Ne Bolsonaro ne Chapman olay bir maske takıyordu.

ABD Başkanı Donald Trump gibi, Bolsonaro vardır küçümsedi tehlike medya tarafından abartıldı üzerinde COİVD-19 salgın riskleri ve ölçüde ve dedi. Brezilya şu anda dünyanın ikinci en kötü salgın, Amerika Birleşik Devletleri için geride kaldı. Bugüne kadar, ülkedeki 1,6 milyondan fazla olgu olmuştur ve 65.000 ‘ den fazla kişi hastalıktan öldü. Mağazalar ve işletmeler tam olarak ülke çapında şehirler ve maskeleri açıldı gerekli değil.

CNN Brasil rapor Pazartesi bu Bolsonaro olsa ofisine reddeden bir ateş vardı söyledi destekçileri testten önceki bir ateş, yorgunluk ve kas ağrısı vardı bugün. Ciğerleri bir tarama temiz olduklarını gösterdi “dedi.”

Bolsonaro ilaç hastalar için COVİD-19 ile çalışmayan klinik çalışmalar gösteriyor olsa bile hidroksiklorokin almam gerektiğini söyledi. Trump Gibi, bu ilaç terfi etti bir tedavi kanıt olmamasına rağmen.

Diğer dünya liderleri, Honduras Başkanı Juan Orlando Hernández ve Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson da dahil olmak üzere virüse yakalanmış.

Bolsonaro COVİD-19 geri Mart ayında test edildi yaveri pozitif virüs için. Sadece Mar Trump ile Florida’da Lago bir akşam yemeğine katıldı diye.

Yayın sırasında, hastalığın dünya çapında 11.6 milyon fazla doğrulanmış vaka bulunuyor ve 539,000 üzerinde insan öldü.

More on this topic

Popular stories