NBA: Portland Trail Blazers’ Damian Lillard Corona tarafından uygulanan kapatma Playoff itme için hazır ortaya çıkıyor

Related Articles

Trail Blazers dokuzuncu Batıda otururken, Damian Lillard dedi ki: “o bizim hafifletmek için zamanımız yok, ama denemek ve şeyleri anlamaya vaktimiz yok. İddialı ve agresif gelmek zorundayız.’

Portland: NBA aşağı çünkü Corona kapalı sonra bir kuzenim ölümü kederli ve annesi eksik, Damian Lillard duygusal olarak mücadele etti.

Ama aynı zamanda Siyah Hayatını Konu ve başarılı müzik kariyeri için aktivizm onun ilham buldu.

Trail Blazers sadece Playoff resmin vardı, dokuzuncu Lig kepenkli 11 Mart’ta Batı Konferansı sıralamalar oturuyor. Takım, haftaya Orlando için yeniden başlatmak bir parçası olarak hareket edecek 22 arasında olacak.

Portland sekiz maç Playoff berth güvenli, Memphis ile 31 Temmuz’da başlıyor olacak.

“O bizim hafifletmek için zamanımız yok, ama denemek ve şeyleri anlamaya vaktimiz yok, iddialı ve agresif gelip sadece onun peşinden gitmek zorundayız,” dedi. “Ve eğer, başarısız biz başarısız olursak, ama en azından orada pek rahat haraket zamanımız yok bu zihniyetle dışarı çıkmalıyız.”

Lillard zor birkaç ay sonra oynamaya devam etmek için fırsat sunmaktadır.

Kuşkusuz ciddi Lig kapatmasıyla virüs olduğunu hiç bir fikrim yoktu. Phoenix ailesi, şekil işten çıkarılma sırasında kalmak için bir spor salonu bulma niyeti ile gitti. Ama NBA oyuncuları üçüncü şahıs tesisleri veya antrenör sağlık sorunları nedeniyle gidemeyeceğini söyledi.

Süre onunla nişanlısı ve oğlu vardı, o minnettar aslında Portland’a geri alınca yerde korunaklı Lillard. Ben bir aydan fazla annesini görmedi. Ve sonra kuzeni ve kişisel şef, Brandon Johnson, aniden vefat etti.

“Çok zordu. Eğer uyandırıyordum ve güneşli bir gün değildi, benim ruh ile dalga geldi noktaya geldiğimde olduğunu düşünüyorum. Sadece zor oldu,” Lillard dedi. “Üstesinden geldim, etrafa aileme bir sürü sahip. Bu gerçekten yardımcı oldu. Yani bir kişi kendi başlarına ya da birisi gerçekten çok zor olurdu neden göremiyorum. Kesinlikle zor bir kaç ay.”

Fitness hakkında her zaman çalışkan, Lillard Tren için bir yol buldu. Sonra George Floyd Minneapolis öldürüldü, polis vahşeti ülke çapında protesto dokunmadan kapalıydı. Lillard Portland yürüdü.

Ayrıca müzik onun kişiliğini, Dame D. O. L. L. A. altında güçlü rap bir “Kara liste” yayınladı

“BART istasyonunda kelepçeli yüzüstü iken öldürülen Oscar Grant ile büyüdüm. Irkçı NBA gelmeden önce polisler tarafından profilli oldum. Yani bu şeyler hakkında duygu ve düşüncelerim var. Kara bunun içindi,” dedi.

Lillard 28, 9 puan ve 7.8 asist bu sezon ortalama oldu. Ocak ayında 61 puan Savaşçılara karşı bir oyunda attı ve 40 veya daha fazla puan ile 7 maç vardı.

Oyunlar için Spor Kompleksi Disney’in Geniş Dünya tutulan kişiler arasında olacak, ama bu sezon yeniden başlaması COVİD vakası gibi geliyor-19 Florida’da yükseliyor. Bazı oyuncular tercih, Portland Trevor Ariza ve Caleb Swanigan dahil olmak üzere.

Ama Portland omuz yaralanma ile kenara olan büyük erkekler Yusuf Nurkic, şimdi kırık bacak geçen bir sezon kurtarıldı dönüşü ve Zach Collins, göreceksiniz.

Blazers için bir endişe değil bir şey fitness.

“Kendilerine bakmak, ağırlık salonunda mahkeme ve tedavi hem de çok çalışkan oldum. Yani klima ile çok etkilendim oldum,” Blazers koçu Terry Stotts dedi. “Henüz NBA oyun şekli değil, ama gitmek zorundayız bu uygulamalarla bir ay düşünüyorum, ve şimdiye kadar kendilerine aldılar haliyle hazır olacak bir fikir olduğunu sanmıyorum.”

Lillard sağlıklı kalmak için kendi yeteneğine güvenen, ama oldukça herkes güvenmiyor. Dokuz ek oyuncular olumlu virüs için test, 25 için sözleşmeli olan Lig oyuncu toplam getirerek olan NBA bu hafta duyurdu.

“Hala sadece kamuya açık olmamamıza rağmen güvenli olması için, takip etmemiz gerekiyor o kadar çok insan ve o kadar çok farklı şeyler oldu o balonun içinde yaymak için, bir şey için bir olasılık var gibi hissediyorum,” dedi. “Benim için, o da, ‘zaman uygulama Nedir? Ne zaman ağırlık salonunda alabilirim, Ne zaman bir iki fotoğrafını çekebilir miyim? Ne oyun günü için planın nedir?’ Odada olacağım. Benim PS3, PS4 benim zorundayım. Stüdyo ekipmanları, mike, dizüstü Bilgisayarım zorunda kalacağım. Tüm kitaplarımı alacağım. Yani, o kadar. , İdare odasında olacağım.”

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories