Rapor Covid salgın Hindistan’da Halka arz vurur; Borsalar Haziran çeyreğinde sadece 4 Halka arz Bakın, diyor

Related Articles

Covid salgın, Hindistan'da Halka arz, Borsalar,BSE, malign, HALKA arzlar,19, pazar haber covid(BSE ve MALİGN KOBİ dahil) “Hint Borsalar dünyada yedinci S2 2020 yılında Halka arz sayısı bakımından sırada yer aldı. Hiçbir sınır ötesi fırsatlar ve ana pazarlarda hayır ” Halka arz edildi” denildi.

Hindistan Corona salgını ekonomik faaliyetleri gömülü olarak Haziran ayında sona eren üç ayda milyon USD 2.16 dört halka arz şahit, EY Hindistan bir rapora göre. Tüm Devralmalar kesimi ve ortalama anlaşma büyüklüğü 0.38 milyon dolar (KOBİ) Küçük ve Orta ölçekli İşletmeler vardı.

Çok aktivite olmasına rağmen, şirketlerin uzun vadeli büyüme planları göz önüne alındığında, bu ekonomik yavaşlama IPO hazırlığı yönünde konuşmalar yapmaya başladı, önde gelen danışmanlık EY Hindistan Pazar günü söyledi.

Tüketici ürünleri ve perakende, çeşitlendirilmiş endüstriyel ürünler Halka arz sayısı açısından etkin sektörler olduğunu 2020 yılının Nisan-Haziran döneminde de ikinci çeyrek hakkında, rapor dedi. Her sektörün KOBİ piyasada iki Halka vardı ve 2.16 milyon dolar civarında değer varmış.

(BSE ve MALİGN KOBİ dahil) “Hint Borsalar dünyada yedinci S2 2020 yılında Halka arz sayısı bakımından sırada yer aldı. Hiçbir sınır ötesi fırsatlar ve ana pazarlarda hayır ” Halka arz edildi” denildi.

EY Hindistan (FAAS) Finansal Muhasebe Danışmanlık Hizmetleri Sandip Khetan, Ortak ve Ulusal Lideri, son üç ayda deneyimi 19 ciddi bir şekilde hem de, insan hayatını ve ekonomiyi etkiledi COVİD olarak eşi görülmemiş olmuştur ” dedi.

“Küresel pazarlara benzer, Hint halka ARZ piyasasında hiçbir etkinlik için sınırlı olmuştur. Yatırımcılar ve analistler yakından değerlemeler anlaşma yapmak için cazip hale geldikçe performansı hakkında şirketler tarafından sağlanan en son güncellemeleri takip edilecek. “Şirketlerin gelecekteki fon için hazırlanıyor doğru geçerli saati kullanmak isteyen. HALKA arzlar 2020 veya erken 2021 sonu boyunca almak için bekliyoruz,” dedi.

Laxmi Goldorna Evi Ltd, Nirmitee Robotics India Ltd, Billwin Industries Ltd ve DJ Mediapoint & Lojistik Ltd Devralmalar ile Haziran çeyreğinde çıktı, denildi.

Rapora göre, KOBİ piyasasında dört Halka karşı 14 S1 ve S2 11 2019 ve 2020 idi.
Jio Platformlar tarafından seçim faaliyetleri için 10 milyar dolar’ın üzerinde Mayıs/Haziran ayında Hint PE/ VC (Özel Sermaye/risk Sermayesi) yatırım iten daha, EY Hindistan dedi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories