Kurucularından cinsel tacizle suçladı sonra Evo Online iptal edildi

Related Articles

Oyun turnuva organizatörü mücadele Evo Evo Online iptal etti şirketin kurucusu ve Başkanı ciddi iddialar geçmiş davranışları hakkında çıkmış sonra kaldırılmış. Uzun süre çalışan daha pek çok eğlenceli olayı daha önce bir yerde yeni bir online sadece Corona salgını nedeniyle 4 Temmuz başlangıç biçimi çekmek için planlandı.

Joey Cuellar “artık herhangi bir kapasite Evo ile ilgili olacak,” şirket ” dedi. Örgütün kurucularından Tony Cannon, başka bir CEO ileriye dönük olarak hareket edecektir. Cuellar bir tweet özür diledi ve dedi “gurur duymuyorum” geçmişte yaptıkları.

Etkinliğin iptali duyurusu dövüş oyunu oyuncu sonra 24 saatten az geldi Mikey “Crackpr0n” Pham Cuellar uygunsuz 90lar ve erken dolarlık banknot, diğer gençlerin onu ve bir dizi karşı azgınlık ettiğini iddia etti. İddiaları sonrasında, birden fazla şirket dışında olay çıkardı, dahil olmak üzere Capcom, NetherRealmve Bandai Namcoyanı sıra oyuncular ve yorumcular, göre PCGamer.

Evo Online için bir rozet satın alan herkes için iadesi verilmesi ve olay gelirleri eşdeğer Umut Projesi için bağış yapacak Evo söyledi.

More on this topic

Popular stories