Facebook boykot bir dönüm noktasıdır, reklam ticaret grup CEO’SU diyor

Related Articles

(WFA) Reklamcılar Dünya Federasyonu Stephan Loerke CEO’SU.

Eric Piermont/AFP

Reklamcılar CEO’SU Stephan Loerke, dünya Federasyonu alenen sosyal medya reklam kapatmak büyük markaların takım gerçek değişiklik kadar geri gelmesi olası değil inandığını söyledi.

“Eğer yapısal değişiklik olmadıysa bu büyük markalar gel görmüyorum,” Loerke CNBC röportajda söyledi. “Onlarla konuşmalarımı temelinde alacağım.”

PepsiCo, P&G ve’ü içeren ticaret grubunun 120 üyesi, küresel pazarlama iletişimi harcamalarının %90 temsil eder, grup diyor. Katılımcıların %31’i zaten dondurma kararı vardı ya da sosyal medya reklam kesintisi olasılığı olduğunu bu şirketlerin %58 son bir anket, WFA bulundu. 41’i kararsız olduklarını, %29 vermemeyi planlıyorlardı Olası ya da değil dedi.

Unilever, Starbucks için büyük reklam verenler sosyal medya reklam bütçelerini duraklar çeşitli derecelerde açıkladı, “#reklamcılar Temmuz ayı için Facebook boykot etmeye çağıran kuruluşların bir grup tarafından StopHateForProfit” adlı bir kampanya aşağıdaki gibi anket geliyor.

Facebook toplantılar ve notlar, çalışanların CEO Mark Zuckerberg bir adres ile reklam dolar kalkış durdurmak için çalışırken son hafta geçirmiş olmasına rağmen, Bilgi tarafından bildirilen Çarşamba günü, şirket reklam verenlerin talepleri doğrultusunda değişiklikler yapmak için plan yapmaz önerdi. Zuckerberg bildirildi boykot itibar sorunları poz verdi ama tüm bu reklamcılar platformunda yakında olacak, sanırım onun “dedi.”

Ama şirketlerin sosyal medya düşünerek ne kadar büyük ve köklü bir değişim sinyali onlar geçici olarak durdurulması, ben Facebook mali ding olası değildir farkında olduğunu Loerke CNBC söyledi. Ben duraklatma olmayan şirketlerin bile birçok sosyal medyanın yarattığı sorunlara çözüm bulmaya kararlı olduklarını söylediler ” dedi.

“Eğer bir ay ya da birkaç ay için cayma göründükleri gibi büyük markalar çekilirse muhtemelen Facebook bu gelir büyük bir faydası olmayacak” dedi. Uzun vadede, sosyal medya platformları için bir önemi olacak “bu markalar ifade eden bakış açısıyla, sektöründe belli bir ağırlığı olduğunu düşünüyorum ve düşünüyorum.”

Ayrıca şüpheci markalar sadece herhangi bir değişiklik yapılırsa platforma geri atlayacaktır söyledi.

“Markalar, devlet açıkça bu ifade verdiğini olduğunu duraklatma olacaktı amacıyla halka açılmış olan” o ” ile yaşıyorum konuşmalar. Ve de aslında bu kararın not aldı aynı ortam yeniden gün soru sormayı çok farkındalar” dedi. Halk bu markaları toplu olarak değiştirmek sürüş konusunda ciddi olduğunu düşünüyorum.”

Sosyal güvenlik

Reklamcılar platformlar yıllardır temizlemek için baskı olmuştur. Londra’nın 2017 yılında, bu Kez blockbuster bir rapor yayınladı nefret sitesinde görülen ve terörist grupların destekçileri tarafından oluşturulan Video YouTube büyük markaların reklam. Tüketim malları devi Procter & Gamble reklamları bir yıldan fazla YouTube tuttu, reklamları videoları aşırı bitişik bulunduktan sonra 2017 yılında başlıyor.

Ama Loerke sorunu daha fazla sosyal güvenlik “focus “marka güvenlik” birinden gelen,” belki de şiddetlenir söyledi bir çekim akışı tarafından geçen yıl Christchurch, Facebook, Twitter ve Reddit üzerinde ortaya çıkan Yeni Zelanda içinde 50’den fazla kişi. Halle, Almanya, bir sinagogun dışında başka bir çekim bir video sitesi Twitch streaming video ortaya çıktı ve daha sonra diğer sitelere kendi yolunu buldu geçen yıl söyleniyordu.

Ama eğer reklamların yanında özel videolar veya görünmüyor olsa bile, video platformları büyük ölçüde reklam dolar tarafından finanse ediliyor. Web çok reklam verenler tarafından finanse edilen bu yana, bu reklam verenlerin çoğu web için sorumluluk söylüyorlar.

Tüm bunlar, Loerke diyor, medya tüm verimlilik ve etkinliği hakkında olmak ve medya harcama tahsisi stratejik bir boyuta sahip olduğu için ulaşmak bir döneme geçişin bir dönüm noktası oluşturdu.

“Reklam koydum, şirketiniz hakkında konuşuyor medya harcamak, tahsis yolu,” dedi. “Marka güvenliği, bence, toplumsal güvenlik için geldik.”

Ondan sonra ne geliyor?

Loerke ekosisteminde operatörleri, sosyal medya platformları da dahil olmak üzere, nefret dolu konuşma ve içerik azaltıcı bir ilgi inandığını söyledi. Ama şimdi iş, diyor, sürdürülemez ve verimsiz, platformlar, kendi politikaları, değerleri ve araçları ile ajans holding şirketler ve marka sahipleri her ile.

“İyi niyetle çalışan operatörler bir sürü yol açar, ama sadece unscalable ve verimsiz bir sistem.” dedi. “Bu adres için tek yolu bir sistem bulmak ve marka sahipleri reklamlarını nereye koyduklarını hakkında bilinçli seçimler yapmasını sağlayacak ekosistem üzerinde olduğu bir sistem koymaktır.”

Bunun olması için, dört şey değişti: İçerik ihtiyacı standardizasyon, yani uyum var, örneğin, varlıklar arasında “nefret söylemi” tanımı; veri nefret söylemi ve birleşik bir şekilde diğer zararlı içerik olaylarla ilgili toplanmış olması, üçüncü taraf doğrulaması yerine kendini gereklidir-değerlerine göre markalar hareket izin ekosistemi genelinde faaliyet gösteren veriler ve aletleri bildirilen gerektiğini söyledi.

Reklamcılar Dünya Federasyonu geçen yıl oluşturulan mücadele için Sorumlu Medya için Küresel İttifak bu gibi konularda. Loerke sosyal medya platformları GARM ile bu hedefler üzerinde çalışıyoruz ” dedi.

“Bu baskı artıyor aslında ve bu ortak görüş bugün ulaştığı seviyeye ulaştığını düşünüyorum; çabamızın hızlandırmak yardımcı olacak,” dedi.

More on this topic

Popular stories