Amerika Pediatristler Okullar Düşmek İçin Yeniden açılacağını Söylüyorlar

Related Articles

(AAP), Amerikan Pediatri Akademisi kuvvetle öğrenciler sınıfa sonbaharda karşılığı olmayan okullar lehine çıkıp, COVİD-19 ile ilgili devam eden risklere rağmen.

Önümüzdeki ders yılı için tüm politika konuları okulda öğrencilerin fiziksel olarak mevcut olması amacı ile başlaması gerektiğini “AAP güçlü bir şekilde savunuyor” grup bir güncelleme dedi okula yeniden giriş için rehberlik için.

Bu rehberlik -kişinin öğrenme iyi önemini belgelenmiş, “bu kanıt zaten baharda kapanışları okul nedeniyle çocuklar üzerinde” olumsuz etkileri “nin ortaya çıktığını” belirtmektedir.

Bir araştırma kağıt tahminleri okuldan Corona salgını nedeniyle olan 55 milyon ABD çocukların ilerlemelerini yaklaşık üçte biri okuma ve matematik ilerlemelerini yarısında kaybetmiş olabilir.

Ama çocuklar sadece akademik bir darbe almamış, AAP uyardı.

Okuldan uzak uzun bir süre için sosyal izolasyona yol açabilir, grup dedi. Uzun süreli kapatmayı zorlaştıran okul, ya da aile içi şiddet, depresyon ve intihar düşünceleri gibi, madde bağımlılığı ve ruh sağlığı ile ilgili ciddi endişeleri ile ilgili olabilecek akademik olarak mücadele eden öğrenciler tanımlamak için yapabilirsiniz.

Okul kapanışları da çocukların beslenme ve fiziksel aktivite düzeyleri üzerinde doğrudan bir etkisi vardır.

Evrensel maskeleme ideal “ise,” her zaman gerçekçi değildir, özellikle küçük çocuklar arasında “AAP kılavuzu da söylüyor.”

Rehberlik COVİD gibi geliyor-19 durumlarda birçok eyalette kabaran, risk sınıflar için bir dönüş surround anlamı vardır. Okul politikaları ortaya çıktığı salgını hakkında yeni bilgiler cevap olarak “esnek” ve “çevik” olmak için AAP aramaları ve eğitim yetkilileri, bu durumda verilen okul veya toplum başak sayar kolayca düzeltilebilir politikaları uygulaması gerektiğini söyledi.

Grup ayrıca, COVİD-19 çocuk ciddi gibi değil ve birbirlerine virüsü yaymak için daha az olasıdır olduklarını düşündüren verileri gösterir.

“Birçok soru kalır, ancak çocuklar ve gençler-Apolar-2 enfeksiyonu SARS kaynaklanan ciddi hastalığı semptomatik ve daha az olan, kanıt üstünlüğü gösterir,” rehberlik ” dedi. “Buna ek olarak, çocuklar enfekte ve yayılmak için daha az olasıdır.”

Çocuk birden inflamatuar sendromu ― yaşam 19 COVİD bağlı (daha ciddi bir post-enfeksiyon sağlık sorunları- — -halbuki bu çocuklar için tehdit, ama şimdiye kadar ABD’DE bu gibi durumlarda nadir olmuştur.)

AAP rehberlik okullar ile öğrenme kişilik öğrenci ve personel güvenli tutmak için devam etme arzusu denge yolları sundu.

Rehberlik okul bölgesi hediyeler, üzerinde özellikle kalabalık okullarda zaten alan sıkıntısı pratik zorlukları kabul etmekle birlikte, sosyal mesafe tanıtmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi. Öğrenciler arasındaki boşluk 3 metre viral yayılması ile mücadele içinde etkili olduğu, özellikle maske giyen ile birleştiğinde ise olabilir AAP bazı kanıtlar gösterdi.

Evrensel maskeleme ideal “ise,” her zaman gerçekçi değildir, özellikle küçük çocuklar arasında AAP kılavuzu da söyledi. Bazı insanlar tıbbi istisnaları olduğunu belirtmekle birlikte okul personeli ve eski öğrenciler bu orta veya lisede — genellikle bez maske giyebilir ”grup dedigüvenli ve sürekli,” ve teşvik edilmelidir.

Birkaç Devletleri yeniden kullanılmak kişilik sınıflar açılış amacı gelecek akademik yıl için planlarını, New Jersey ve Connecticut olmak üzere, yürümeye başladı.

Ama diğerleri, New York gibi — bir zamanlar ABD’DE salgının merkez üssü henüz planları firması için, kişilik sınıflarda bazı uzaktan öğrenme ve bazı birleştirerek hibrid bir model güçlü bir olasılık ima ediyordu.

Sonuçta, yüz yüze öğrenme devam edebilir okul bölgeleri belirlemek zaman, öğretmenler çocuk son bahar ani kapanması sonrasında akademik, sosyal ve duygusal gelişiminde önemli aksiliklerle başa çıkmak için hazır olmalıdır, AAP söyledi.

“Okullar buna göre müfredat ve öğretim uygulamaları ayarlamak için hazırlıklı olmak gerekir,” AAP ” dedi, “tüm kayıp akademik ilerleme yakalanmış olabileceği beklentisi olmadan.”

HuffPost İçin Bir Rehber Corona

More on this topic

Popular stories