Reddit kopyalanmış pano içeriğini bu iOS uygulaması kod sabitleme diyor

Related Articles

Reddit kullanıcıların pano içeriğini kopyalanan bu kod parçası için bir düzeltme serbest olduğunu söylüyor. Bir uygulama panoya bilgi kopyalamak çalıştığında bir uyarı gönderir 14 iOS beta versiyonu kullanıcıların Reddit iOS uygulaması her tuş ile Uyarılar almaktadırlar.

“Bu izlenen mukavva URL için denetler ve sonra URL metin içeriğine bağlı olarak bir post başlığından da anlaşılacağı post besteci bir codepath düştük,” Reddit sözcüsü bir e-posta yazdı Verge. “Depo veya çalışma alanı içeriğini göndermeyeceğiz. Bu kod kaldırdık ve 14 Temmuz’da düzeltme yeniliyor.”

İki iPhone geliştiricileri, Tommy Mysk ve Talal Haj Bakry, endişelere Şubat ayında ilgili panoya kopyalama davranış, uygulamalar onlarca uygulamada meşgul olduğunu kaydetti.

Hala geliştiriciler için sınırlı bir beta olan 14 iOS, gizlilik özelliği panoya kopyalanıyor son haftalarda çekici çeşitli uygulamalar ortaya koymuştur. LinkedIn Cuma uygulama durdurma, uygulama bir kullanıcı yazarak ve pano onların arasında “eşitlik denetimi” gerçekleştirmek için yaptığını açıklayan söyledi. “Ben pano içeriğini saklamak veya iletmek yok,” LinkedIn mühendislik VP Erran Berger yazdı Twitter’da. Şirket uygulamaya başlamak için neden açıklama yapmadı.

Geçmişte uygulaması gizlilik endişeleri için eleştirilere hedef olan TikTok, benzer panoya kopyalama davranış için geçen hafta çağırıldı. Uygulamayı “anti-spam” özelliği bir parçası oldu ve yarıda olduğunu açıkladı.

Pano gizlilik özelliği bu şüpheli davranışlar sergiledi daha fazla uygulama gösterecek bir 14 iOS beta sürümü önümüzdeki birkaç hafta içinde bekleniyor ve büyük olasılıkla.

GÜNCELLEME: 4 Temmuz 11:08AM ET: Şubat ayında geri panoya kopyalama hakkında kaygılar geliştiriciler hakkında içerik eklendi.

More on this topic

Popular stories