Sony’nin PS4 Ufuk Sıfır Dawn PC için geliyor 7 Ağustos günü vurdu

Related Articles

Zaten biliyorduk Ufuk Sıfır Şafakuzun PlayStation 4 ödüllü özel bir PC ile yapmak olacaktır. Tam olarak bu oyunu 7 Ağustos ‘ ta çıkacak olmasına: zaman ve şimdi biliyoruz. Hem Steam üzerinden satılacak ve Epik Oyunlar 49.99 için Saklayın.

Hit başlık ve yaklaşan PlayStation 5 devamı gerisinde gerilla Oyunları, Sony’nin sahibi olduğu geliştirici, bugün tam sürümü için yeni bir fragman yayımladı Ufuk Sıfır Dawn. Video özellikleri ve PC sürümü, derece geniş ekran desteği, kilitsiz bir görüntüyü, dinamik bitki örtüsü, derin grafik özelleştirme ayarları, geliştirilmiş yansımalar da dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme ortaya konuyor ve denetleyici seçenekleri genişletilmiş. Hepsi de oyun kıyaslama aracı gösteren 90 saniyelik bir fragman, harika görünüyor.

Mart ayında, PlayStation Worldwide Studios Hermen Hulst — baş söyledi Horizon’un PlayStation için daha fazla kişiye tanıtmak için yeni fikirlere açık, kalacağız ve belki de üzerinde eksik oldum ne insanlara göstermek önemli olduğunu düşünüyorum “PC bağlantı noktası.” Ufuk Sıfır Şafak ikinci bir platform için hamle yapacak ilk PS4 özeldir.

Sony’nin FLEXİ olay sırasında geçen ay, Gerilla için FLEXİ devamı görünümlü çarpıcı duyurdu Ufuk Sıfır Şafak adı Ufuk Yasak Batı. Şu anda beklenen takip için hiçbir çıkış penceresi var, ancak.

More on this topic

Popular stories