İNGİLTERE Elon Musk var Starlink almak için OneWeb için teklif kazandıktan sonra hedeflemektedir

Related Articles

LİZBON , PORTEKİZ – 5 Kasım 2019; Adrián Steckel, CEO, OneWeb, SaaS Canavar Sahnede Lizbon, Portekiz Altice Arena’da 2019 Web Zirvenin açılış gün boyunca. Getty Images ile Web Zirvesi için Stephen McCarthy/Sportsfile (fotoğraf)

Stephen McCarthy

İNGİLTERE hükümeti denemek ve OneWeb New York’ta bir açık artırmada başarısız uydu şirketi kazanan firma taçlı sonra Elon Misk Starlink almak ayarlanır.

Starlink gibi, OneWeb Dünyaya yüksek hızlı, düşük gecikmeli internet yayın yapabilen bir uydu ağı kurmayı hedefliyor.

2012 yılında kurulan OneWeb yatırımcılardan mega-constellation inşa kaldırdı 3 milyar dolar civarında ancak firma Mart ayında kurşun yatırımcı SoftBank daha fazla para toplamak için başarısız sonra iflas etti.

İflas zamanda, OneWeb planlanan 648 uydularından 74 sadece başlatmıştı. Starlink, bu arada, 500 yörüngesinde vardır.

1 milyar dolar artı kurtarma teklifi Bharti Hava yoluyla, dünyanın üçüncü büyük cep telefonu operatörü, 425 milyon üzerinde müşteri ile olan Hindistan Bharti Küresel yer aldığı bir konsorsiyum ile yapıldı.

Yeni yatırım ikinci bir can simidi sağlar OneWeb ve şirket çalışanları işten getirmek için sağlayacaktır.

İNGİLTERE Ticaret Bakanı Alok Sharma hükümeti yatırım için 500 milyon dolar ve Londra merkezli OneWeb, “önemli ölçüde” bir hisse senedi almak sözü verdi doğruladı. Hissesini %20 civarında olduğu bildirilmiştir.

Sharma “bu anlaşma küresel sahnede İngiltere’nin emelleri ölçeği altını çiziyor.” dedi. “Uyduların küresel bir filo erişim bizim dünya çapında birçok ilk kez milyonlarca insan bağlanma olasılığı bulunduğunu ve bu anlaşmanın daha İNGİLTERE’DE burada güçlü gelişmiş üretim üssü geliştirmek için fırsat sunar”

İNGİLTERE’NİN birçok diğer yüksek teknoloji şirketleri Corona salgını ile onlara yardım etmek için kazık atmıştır.

OneWeb takımyıldızı hassas bir Konumlandırma, İNGİLTERE Brexit aşağıdaki yasak olan AB, Galileo uydu navigasyon sistemi, yerine kullanılabilecek Navigasyon ve Zamanlama (RSM) hizmeti sağlayacak umuyor.

OneWeb CEO’SU Adrian Steckel “misyonu global bağlantı vaadi ve inananlar, dünya çapında çalışanlarımızın, satıcılar, ticari ortakları ve destekçileri yarar OneWeb mevcut alacaklılar değil, aynı zamanda gibi olumlu bir sonuç ile satış işlemi sonuçlanmış olması için mutluyuz,” dedi.

OneWeb şu anda Avrupa havacılık juggernaut Airbus ile bir ortaklık aracılığıyla Florida uyduları oluşturur.

Ancak, imalat bildirildi İNGİLTERE’YE anlaşma aşağıdaki taşınacak.

New York Güney Bölge için ABD İflas Mahkemesi onaylayabilir veya 10 Temmuz’da satış reddeder.

More on this topic

Popular stories