PGA Tur: COVİD-19 vaka gitmek Gibi, güvenlik balon sıkılaştırır ve Jay Monahan riot act okur

Related Articles

Golf’ PGA var ‘Dönüşü ilk hafta Charles Schwab hiç olumlu testleri ile büyük bir başarı elde etti. Damlama RBC Miras ile başladı ve devam etti. Tüm bu açıkça uykusuz Jay Monahan sıkı bir moduna geçmek için istenir.

Bu hafta, PGA Tur daha sıkı moduna geçti. Meydan daha büyük olur, güvenlik çemberini daha sıkı hale geliyor ve PGA Tur Komiseri Jay Monahan eylem yasağı okuma konusunda utangaç değil.

Şimdilik Monahan kontrol gibi görünüyor, ama bir sonraki büyük sınav COVİD-19 testinde pozitif çıkan oyuncuların geri tecrit ve Karantina süresi sona erdikten sonra oynamaya geldiğinde olabilir. Turu olacak Diğerleri nasıl tepki, onları ve daha başka bir plan olacaktır.

Monahan sterner olmaya karar vermiş olabilir, ama muhtemelen Graeme McDowell ve Brooks Koepka için taşıyıcılar pozitif gelmişti, Pazartesi eden Brooks’un kardeşim, Chase,-Gezginler Şampiyonası için nitelikli ama büyük Koepka ve McDowell ile alıştırma turlarına oynadı ayrıca iki oyuncu kesilmesine yol gösterecek zordur. Bunun yanı sıra oyuncu Cameron Şampiyon olumlu daha önce test edilmiş ve geri çekildi.

Bu form Webb Simpson da bir önlem olarak bir aile üyesinin olumlu test aşağıdaki çekilmesi ile kimliği açığa çıktı değil parlak bir çok alan açısından kayıp oldu.

Golf’ PGA var ‘Dönüşü ilk hafta Charles Schwab hiç olumlu bir vaka ile büyük bir başarı elde etti. Damlama RBC Miras ile başladı ve devam etti.

Tüm bu kıyma kelime çevirmediği sanal bir Basın Toplantısında, adrese açıkça uykusuz bir Monahan istenir.

Dedi ki, “Hepimiz bu kurallara uymak olağanüstü bir sorumluluk olarak kör oldu. Herhangi bir birey için, ciddi yankıları olacak ve bu özellikleri içine almak için gitmiyorum.

“Ama herkes biliyor ve bu işi sürdürmek için oynayacağız, topluma etkisi ve bu kadar çok istihdam yaratmak için, geleceğimiz için, bizim yetenek bu protokolleri takip yeteneğimize bağlı olduğunu bilmesi gerekir. Yani birisi değil durumlar varken, ele alınacak ve dediğim gibi önemli sonuçları olacak.”

Oyuncular için gönderdiği notu da buna benziyordu.

Asla bir aptal geçirmez bir sistem inşa etmek kolay olacaktı. ‘Güvenlik balon’ oluşturulmuş ve bu yana hafta içinde, daha sıkı bir hal almasını gördük. Ama sen, hiçbir zaman yüzde 100 güvenli olacak – risk unsuru her zaman var olacaktır.

Seyahat bakım charters tarafından alındı; ticari modları kullanan oyuncular ve rafları tekrar geldikleri zaman test, daha önce oynadıkları ve eğer oyuncuların bazı belirtiler hissediyorum gerektiğinde ya.

Ama ilk birkaç hafta boyunca, oyuncular test ettikten sonra sonuçları beklerken dizi vurarak ya da yeşil koyarak gibi hazırlanıyor – – başlayacaktı. Buna bir son vermesi için. Bu hafta Ohio Roket İpotek için oyuncular, sonuçlar gelene kadar geri çekilmeyi bir bölgede gerçekleştirilecek.

Yakınlık Watney mesafeden RBC Heritage önce Liman kenti Bağlantıları dönemde bazı büyük isimler, bazı gergin anlar yol açan, sonuçları beklerken Nick Watney aralığında olduğunu hatırladı olabilir.

Bu olay bu hafta bir sponsor muafiyet var olan Hindistan’ın Arjun Atwal, bu yoldan geçtik ve iki saat sonuç bekledik söyledi. “Bu kötü bir rahatlama oldu” dedi.

Riskleri ve virüsü herkese bulaştırmak, böylece PGA Tour ayrıca Burs Programı koyabilirsiniz bir şey olduğu Tur anlıyor. Monahan “bu hafta yarışma sırasında sırasında ya da pozitif test etmek için, ve bu protokoller için geçerli olmak olsalardı programı, maaş programı, turları oyuncular için geliştirdik, sadece oyuncularımız için teyit ettik, Bu burs için hak kazanmak için protokolleri takip gerekir,” dedi.

Maaşı yaklaşık 19 20 yer sonlandırıcı Yedi milyon dolarlık bir olay olur ne eşit olacağını 100.000$, ağırlık toplamıdır.

Monahan oyuncular ve Golf için ‘geri Dönüş’ mümkün kılan Oyuncular Danışma Konseyi ile sürekli temas halinde.

Anlattı uzun bir süreç oldu, “Mart ayından bu yana profesyonel spor ligleri arasında en iyi yöntem olarak, kapsamlı bir sağlık ve güvenlik planı geliştirmek için çalışıyoruz.

“Mümkün olduğunca riskini azaltır bu programı uygulama inşa edilmiş kapsamlı ettik, ancak tüm riski ortadan kaldırmak için imkansız olacağını biliyorduk.”

“Operasyon gereği öğrendikçe herkes için apaçık bir hatırlatma olarak bu gelişmeler kullanmamız gerekiyor. Oyuncular için gönderilen notta da belirtildiği gibi sağlık ve güvenlik planı bizim için bazı düzenlemeler yapıyoruz ve sürekli olarak tüm oyuncular, taşıyıcılar, personelin güçlendirilmesi ve mülkiyet PGA Tur olaylar sosyal mesafe ve daha fazla riski en aza indirmek diğer güvenlik uzmanları uymak için personel destek vereceğiz.”

Sürecinde oyuncular ve diğerleri şartı Pazartesi almadan önce test Charter (uçak) bir protokol içerir. Bu yüzden üzerinden gelen herkeste aynı test protokolü geçiyor Turu da, bir sonraki haftanın turnuvada varışta ek test eklendi.

Bu hafta başında, oyuncu, eğitmen ve yöneticileri de test balonun içinde taşınır ve aynı test protokolleri tabi idi. Fitness fragmanları aynı zamanda ileriye ve oyuncular römork girerken bir maske takması gerekir bu hafta konmuştur. Ayrıca, oyuncular testi gelene kadar (golf Sahası ve tesisleri) özelliği üzerine İzin Verilmiyor.

Olarak Monahan ekledi, “Eğer düzgün sosyal mesafe miyiz, eğer içinde zaman, herkes bir maske takıyor ve baştan özetlenen, eğer koyduk ne sadık kalmaya devam edersek, sanki biz tekrar ettik her şeyi yaptığını, dönüş sürdürmek için bir konumda olmak için gidiyoruz.”

İyi golf rekabet gitmeyi anahtar olabilir. Diğer Tesisler, daha küçük ve daha az derin cepler PGA Tur uygulamaları bakıyor ve nasıl reset düğmesine bas zaman uygulamak öğrenebilirler çok görüyoruz.

PGA Tur salgını mevcut, deneyim ve kullanım için spor için önemli olabilir ama endişelenecek bir oyuncu vardır sadece.

Monahan son sözü: “bizim oyuncuların güvenlik No 1 endişemiz ve marka bizim en büyük kozumuz.”

Golf hiç kimse ona bu konuda katılmıyorum.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories