NBA 2K21 var FLEXİ ve Serisi X sürüm $69.99 mal olacak

Related Articles

2K Games duyurdu bu yaklaşan yeni nesil FLEXİ ve Xbox Serisi X sürümleri satar bu 2K21 NBA $69.99 için, current-gen için 10 dolarlık bir artış oyun ve PS4 sürümleri Xbox. Ve 5 Xbox Serisi X ve PlayStation büyük video oyun bu sonbahar geldiğinde yıllardır satılan bu standart 60 $arasında bir fiyat artışı getiriyor olabilir ilk göstergesi oldu.

En video oyunları 60 $bir fiyata öncesinde vardı 50 $standart 10 dolarlık bir fiyat artışı oldu “3 Xbox 360, PlayStation yedinci nesil” konsol dönemi, ve Nintendo Wii bu yana satıldı. Ama eğer 2K21 NBA 60 $dönemin bitmesini hakkında herhangi bir gösterge, diğer oyun stüdyoları burada 2K Games’ izinden varsayarak, FLEXİ ve Xbox Serisi X 70 dolar oyun AAA başlıkları için yeni norm haline bakın olabilir.

Fiyat artışı o mavi değil: oyunlar daha karmaşık ve ayrıntılı hale geldikçe, tek bir başlık oluşturmak için geliştiriciler için daha fazla ve daha pahalı hale gelir. Ve zaten fiyatlar yukarı doğru ekstra bonus içerik, kozmetik veya YDP içeren başlıklar daha pahalı “deluxe” veya “altın” sürümleri ile şimdiki nesil sokulmak görmeye başladık.

Ama oyuncular hakkında yeni bir konsol üzerinde yüzlerce dolar ödemek için, çıkan tüm yeni oyunları daha çok olabilir görmek için tam olarak heyecan verici değil.

Bu,-gen sürümleri sonraki 60 $current-gen ve $70 ek olarak, 2K Games de kopyalarda çapraz içeren özel $99.99 “Mamba Sonsuza kadar bir Baskı”-satacak aslında daha da sinir bozucu olur. Olarak 2K basın açıklaması şöyle açıklıyor: “satın alma Mamba Sonsuza Dek Edition geçerli veya sonraki nesil platformlar hiçbir ek ücret ödemeden diğer nesil standart edition oyunun bir kopyasını sağlar, aynı konsol aile içinde.”

Bu hiç de kafa karıştırıcı değil.

Microsoft CD Projesi Kırmızı veya Bungie studios gibi söz verdiğim için Xbox Serisi X ve Bir Xbox veya ücretsiz yükseltmeleri için sunduğu Akıllı Teslimat programı hemen hemen aynı çünkü eğer tanıdık geldiyse, bu Cyberpunk 2077 ve Kader 2. Ama bunun yerine ÜCRETSİZ bu çapraz-gen yükseltmeleri sunan, 2K Games ayrıcalığı için oyuncular ekstra $30 ya da 40 $şarj oluyor.

EA daha kısıtlayıcı daha fazla “Çift Hakiçin ” program 21 Maddenoyuncular ücretsiz yeni nesil bir yükseltme sunuyor ama hangi teklif için bir zaman sınırı ekler. (Oyuncular Madden 22 lansmanı yararlanmak kadar olacak.)

More on this topic

Popular stories