YouTube eski ırkçı videoları, Shane Dawson kanallarda reklamları askıya alır

Related Articles

Shane dawson’s popüler YouTube kanalları üç belirsiz bir süre için reklam geliri kazanmak mümkün olmayacaktır, Tubefilter raporlar.

Dawson’s kanallarda eski videoları bir dizi inceleme altında geldi sonra hareket içeren için geliyor ırkçı, anti-Semitik ve diğer saldırgan içerik. Bir video, özellikle-11 a-Jada Pinkett Smith ve Jaden Smith alenen Twitter Dawson sesleniyor açan yaşındaki Willow Smith, cinsel iltifatlarda Dawson vardır.

Dawson’s para kazanma süspansiyon uzunluğu belirsiz ama kalıcı değildir, göre Tubefilter. Videolar yaşında olmasına rağmen eylemde YouTube için son birkaç gün içinde dikkatini bir ton gören dawson’s geçmişteki davranışları, yetti, Tubefilter raporlar. Etkilenen kanalları (3.7 milyon abone) (22,5 milyon abone), Shane (9.5 milyon abone) Shane Dawson TV ve Shane Glossin vardır. Verge daha fazla bilgi için YouTube ulaştı.

Son videolarda siyah yüzün dawson’s kullanmadan önce getirilen ancak Yaratıcı’nın sonra yeni eleştirilere maruz kaldı bir video geçen hafta yapma geçmiş davranışları ele. Çok fazla siyah kullanmak için “kullandı,” bu davranışları bahane birkaç yıl önce çalışmış olsa da, artık sorumluluk almaya çalışıyor belirterek, bu Dawson videoyu söyledi.

“Biz tamamen çaresiz bir şey gibi görünüyor çünkü özür dilemek için nasıl bilmiyorum,” Dawson yeni video diyor. “Oradan çıkmak mümkün olmamalı, benim bir şey — bunun için her şeyi kaybetmiş olabilirim.”

YouTube eyleme rağmen, kalıcı değil. Dawson en popüler platform yaratıcıları biridir, ama YouTube oluşturan topluluk ve şirket korurken dawson’s son örnek veriyorlar gibi görünüyor. Bu videoların çoğu YouTube yıl önce koymak, ayrıca YouTube daha önce eylem almadı neden hakkında sorular raktä±. Hedef gibi firmalar ayrıca doğruladı raflardan dawson’s kitaplar çıkarıyorlar.

Diğer yaratıcıları dahil olmak üzere Jenna Marbles ve Liza Koshyileriye doğru da son birkaç gün içinde son videolarını karakterleri oynarken ırkçı ve klişeleşmiş tasvirleri kullanarak için özür dilemeye geldim. Misket YouTube geçen hafta ayrılacağını duyurdu. Dawson sen ne yapmayı planladığını söylemedi.

“Bu çok büyük ihtimalle hiç için beni affedecek misin şeyler, ve o eski videolar hakkında bilinen olmayabilir, ben yüzde yüz anlamak,” Dawson son klibinde söyledi.

More on this topic

Popular stories