Kan bağışçısı uzun Roman Corona antikorlar son nasıl araştırmacılar anlamaya yardımcı olacaktır

Related Articles

Amerikan Kızıl Haç Roman Corona antikorlar için kan testleri ve daha COVİD-19 yayılması hakkında bilgi edinmek için bu bilgileri kullanacağız. Ayrıca geri bağış ile uzun antikorlar onların son öğrenmek için kontrol ederler.

Birisi Roman Corona antikorları varsa, onlar, bir noktada, virüs bulaşmış olan bir işarettir. Piyasadaki testler artık mükemmel olmasa da, birçok insan hala — 19 COVİD olduğunu düşünen insanlar da dahil olmak üzere onları almak, ama hasta oldukları zaman test almak mümkün değildi.

Kızıl Haç bilimsel işleri Susan Stramer, Başkan Yardımcısı antikor testi girişiminin bir gol daha fazla kişi kan vermeye teşvik etmek olduğunu söyledi. -Eve sipariş normalden daha az insan son birkaç ay içinde kan bağışında demek de, kalıp malzemeleri düşük çalışıyor. Kuruluş antikor testi 15 Haziran başladığından beri bağış randevular sayısında yüzde 150 artış hakkında gördü.

Biri Kızıl Haç kan bağışladı kan örneklerini izin kabul ettiler araştırma çalışmalarında kullanılacak. Örgüt analiz için kan örnekleri büyük bir havuz veren ülke bağış kan yüzünden binlerce insan her ay. Roman Corona antikorlar için bu örneği test ederek, Örgütü de yaygın bir virüs olduğunu nasıl bir anlamda almak mümkün olacak.

“Halkın kan kaynağının %40 topluyoruz, bu kadar çok insan pozitif antikor nasıl etrafında soruları cevaplamak için kolay bir resim var,” Stramer diyor. Şimdiye kadar, veri iki hafta boyunca, kan yüzde 1.2 civarında bağış Roman Corona antikorlar var.

Kızıl Haç antikorlar ve antikor düzeyleri zamanla değişebilir nasıl test çalışması bir ek takip katılmak isteyen varsa onlara sormak isteyen bağışçılar ulaşmak olacaktır. Bu antikorlar muhtemelen virüs tekrar hastalanmaya karşı insanları korumak yardımcı, ama çok daha fazla araştırma hala yapılması gerekiyor. Araştırmacılar hala bu virüse karşı uzun antikorlar aslında vücutta buralarda nasıl iyi bir duygusu yok. Bazı ilk verilere Roman Corona antikorlar sadece birkaç ay için oyalanmak, özellikle hasta olduklarında belirtiler olmayan kişilerde olabileceğini gösteriyor.

Çalışma, ayda bir kez katılımcıların antikor seviyeleri yeniden test etmek için kontrol eder. “Mümkün olduğunca çok insan olarak kaydetmek için umuyoruz, ama eğer 30’unu alacak olursak, bunu bir başarı olarak kabul ederiz sanırım,” Stramer diyor.

Kızıl Haç da katılan ülke çapında antikor bir çalışmaHastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri desteği ile. Bu çalışmada birden fazla kan bağış kuruluşları yer alacak ve Roman Corona antikorlar ile bu sonbahar ve yine 2021 nüfusun yüzdesi kontrol eder. “Kesinlikle hiç Vitalant Araştırma Enstitüsü Müdürü olarak çabaları neden yardım eden,” Michael Busch ile dahil oldum en büyük serosurvey değil, söyledi Bilim. Bu anketler her 50.000 kan örnekleri yer alacak.

Proje kapsamında benzer ama farklı. “Gerçekten CDC program zamanla değişiklik bakar ise bağış detayları ve antikor süresini içine derin bir dalış, bizimki” Stramer diyor.

Kan bağışı merkezleri yıldır bilimsel araştırma için ellerindeki örnekler binlerce faydalandılar. Çalışmalar Ulusal Kalp ile başladı, Akciğer ve Kan Enstitüsü 1989 yılında kan transfüzyonu güvenliği HIV etkisi hakkında endişeleri üzerinde kan bağışında çalışmaya başladı. O zamandan beri, bağışlanan kan var yardım bilim adamları daha fazla anlamak Zika ve Batı Nil virüsü gibi hastalıklar hakkında.

Bağışlanan kan bizi bir nüfusun mükemmel bir anlık görüntü vermeyecek. Bazı gruplar da tamamen kan bağışında dışındadır. Etkili bağış olmayan kanaatkar eşcinsel erkekler dışlayan başka bir adamla son üç aydır seks yapmayan erkeklere uygun değildir. Kızıl Haç da antikor testleri kendi reklam olur, yani hasta olan insanları topluyorlar verilerin çarpıklık ve antikor olan insanlara karşı daha ağır ağırlıklı yapabiliriz kan bağış — gönüllü olasılığı daha yüksek olabilir. Kuruluş bağış, o yüzden çalışmaya eşlik edecek bilgiler olacak karar verdiler nedenini sormak bağış izliyor.

İnsanlar da COVİD-19 olabilir ayrılamıyorum, bu tür çalışmalar dahil olur insanlar hasta oldukları zaman ve zaman arasında bir gecikme olabilir, çünkü kan bağışı için, ve tamamen sağlıklı olmak zorunda.

Hala çoğu şu anda sağlıklı insanlar Roman Corona antikorlar var anlamak için değerli, Stramer diyor. “Gerçekten enfekte olduğunu gösterebilir, ya da enfekte edildi ve Şimdi ücretsiz belirtisi olan bireyler temsil eder.”

More on this topic

Popular stories