Eski Sri Lanka kriket Milli Jayawardene günümüz oyuncuları daha iyi vurucu karşı karşıya olduklarını söyledi

Related Articles

Sri Lanka büyük Milli Jayawardene parlak onun karşılaştığı efsanevi oyuncuları için büyük saygım var ama pacers ve spinners mevcut çok iyi vuruş birimleri karşı karşıya olduğunu düşünüyor.

Eski kaptan Jayawardene 652 gibi birçok uluslararası biçimleri üzerinden iki yıl yakın bir kariyer yayılan sırasında maçına.

Kariyerinin zirvesinde, uluslararası kriket dünya akınına uğradı sınıf atıcı, birçok hissediyorum bir şey şimdi böyle değil.

“Ama eğer mevcut ürün öncekilerden yaptığı numaraları vuracak olmadığını görmek için, bizim mevcut oyuncuları muhtemelen daha iyi vuruş birimleri karşı karşıya kaldıklarında,” Jayawardene bir sırasında söyledi ESPNcricinfo Sanjay Manjrekar ile videocast.

İki yıl boyunca bowling saldırıları bakan, efsanevi atıcı, “Eğer ilk 10 wicket bakarsanız-günümüz kriket girenlerin hepsi kariyerinin (ilk yarısı) bu dönemde oynadı.

Ondan sonra başladım “Walsh ve Kapil kaçırdım.

Milli Jayawardene dosya resim. Görüntü kredi: SportzPics

Milli Jayawardene dosya resim. Görüntü kredi: SportzPics

“(Muttiah) Murali ( Muralitharan), (Shane) Warne (Glenn) McGrath, Anıl (Donaldson), (Harbhajan Singh) Bhajji, Saqlain (Mushtaq), Wasim (Akram), Waqar (Yunus), sayıları kendileri için konuşmak oldu.

“Kariyerim boyunca karşılaştığım en iyi derece yıldır geliştirilmekte.”

Kriket hızlı melon/bir topa vuran oyuncu olarak başladı bu Jayawardene ortaya koydu ve ailesi tarafından Hong Kong Altı tarafı slam-öncesi bang turnuvası-T20 dönemi-altı oynamak sınavlarında atlamak için izin verildi zaman hatırladı.

O turnuvada yapılan çünkü ben “o atlama taşı oldu benim ailem gurur duydum.

“Okul kriket, hızlı bir oyuncuydum ve üç sayı atış, ama ne yazık ki, zaman uygun eğitim ve spor programı ile koyun olmadığımızı tüm gençler gibi…

“… gelişmiş ve birinci sınıf kriket oynamaya başladı bu yüzden daha sonra, arkamı ile bazı sorunlar vardı, çünkü hızlı bowling vazgeçmek zorunda kaldım. Bowling benim çok vuruş konsantre olmaya değil, ihtiyacım olan tavsiyeler, çok yavaş oldu ben kesici.”

Daha hızlı bowling vaz geçmek onun hakkında konuşma, dedi, “etkili bir kariyer bowling vazgeçme kararı aldım. Ciddi bir yaralanma nedeniyle bir dizi kaçırmamak için şanslıydım. Hiçbir modern oyuncu niggle veya başka bir çeşit olmadan oynar.”

Şanlı eski takım arkadaşı olan Muralitharan hakkında sordu, Jayawardene spin büyük o “istemediği bir şeyi yapmaya ikna etmek zor bir melon”olduğunu söyledi.

Diğerlerine göre farklı oyununu gitmiş olsa bile “Murali şampiyonu melon oldu. Warne muhtemelen Murali olan çeşitli yoktu. Tam olarak ne yaptığını Murali biliyordu ve bir vurucu taşlama inanıyordu.”

Başlangıçta, Murali kase için wicket etrafında sağ elini için reddetti, ama bir kez wicket etrafında bowling başarıyı tattı, bunu yaparken onu durdurmamız mümkün değil.”

Tartışma uzun döndü-time meslektaşım Kumar Sangakkara, Jayawardene takdir tek kelime vardı.

“Yıllar boyunca atış şeklini değiştirdi. Gemide koydu son altı-yedi yıl sayıları olağanüstüydü. Hiç günümüz kriket bunu yaptığını sanmıyorum.”

More on this topic

Popular stories