Nina Ottosson kedi bulmaca incelemesi: yüksek kaliteli interaktif kedi oyuncağı

Related Articles

Bağlantılar üzerinden satın aldığınızda, ortaklarımız para kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin.

buggin_out_osito


Şoşi Parklar/İÇERİDEN


  • Dışa Tazı son zamanlarda sadece kediler için oyuncak Petstages marka altında yapılan popüler Nina Ottosson İnteraktif Oyuncaklar yeni bir satır yayımladı.
  • Üç yüksek kaliteli puzzle oyuncak gıda için avlamak için bir kedi teşvik, yemek olarak zenginleştirme ve zihinsel uyarılma sağlamak.
  • Bu Sinir Bulmaca’ Çıktı meydan okuma ve eski oynak kedi benim için ödül doğru kombinasyonu vardı, ama çok sevdiği Melon Madness ve Yağmurlu Bir Günde çok Bulmaca.

Neredeyse 10 yıl önce profesyonel bir köpek eğitmeni olma yolunda çalışmaya başladığımda interaktif yemek bulmaca oyuncaklar güçlü olduğunu öğrendim ilk büyük derslerden biri oldu. Gıda ile yem oyuncaklar sadece köpekler can sıkıntısı hafifletmeye yardımcı değil, güven inşa ederler, zihinsel uyarılma ve adres anksiyete sağlamak.

Köpekler puzzle oyuncak sağlar zenginleştirme yarar sadece onlar değildir. İnteraktif gıda oyuncaklar genellikle hemen hemen her esir hayvan için bakım sırasında kullanılan, kutup ayıları kanguru vardır. Ama köpek puzzle oyuncak Sanayi çarçabuk son on yılda artmış olsa bile, kedi puzzle oyuncak sektörü hız almak için yavaş olmuştur.

Nina Ottosson İnteraktif Bulmaca Oyuncak kedi çizgi serbest olsa, kedi zenginleştirme sonunda birinci lige vurdu. Ve ülkenin 95 milyon kedi? Ben meydan okuma için daha hazır olamazlar.

Uzun Dışa Köpeğin hayranı oldum Köpekler için etkileşimli bulmaca oyuncaklar Nina Ottosson hattı. Her bölme ve dinleme ve gizli yemek çıkarmak pup ikna hareketli parçaları bir arada düşünülmüş bir şey değildir.

Üç yeni etkileşimli kedi puzzle oyuncak köpek sürümleri ile aynı temel prensibe ama avlamak ve yakalamak yemek için yetenek ve arzularını kedi için özel olarak hazırlanmıştır. Her bulmaca uzun siperler ile bölünmüş olur. Siperler sorunsuz ileri geri parça bir bölme üzerinde ve içinde yiyecek küçük bir miktarda tutmak için yeterince derin bir ucunda hareket eden bir düğme içerir. Gözyaşı-oyuncak üstüne emniyette şeklinde kapakları da bölmeleri kapsayacak şekilde döndürün.

Nina Ottosson kedi bulmaca incelemesi: yüksek kaliteli interaktif kedi oyuncağı


Şoşi Parklar/İÇERİDEN


Parlak ve neşeli Melon Madness Puzzle ve Sinir Bulmaca’ Çıktı iki zorluk seviyesi derecelendirilir. Kapaklar için siyah “tohum” ile karpuz dilimi gibi renkli olan Melon Madness Bulmaca, altı kısa siperlerde gizli altı bölümü vardır. Bu Sinir Bulmaca bir uzun ve kavisli yedi siperler, 14 bölmeler vardır. Kapaklar bırakır, kolları onun uğurböceği gibi boyanır. Hem oyuncak yiyecek bir 1/4 fincan tutabilir.

Bulut şeklinde Yağmurlu Bir Gün Bulmaca üç zorluk seviyesi değerlendirilmiştir. Beş siperler tüm kavisli ve o döndüğünde, gıda holding, 1 4 çocuk için ek bölmeler ortaya büyük bir iplik arama vardır. Yağmurlu bir Günde mavi, biraz şeffaf yağmur gömme ve yiyecek 1/4 çay için de tutabilir.

Tüm bulmaca üç çevre dostu malzemelerden yapılmış ve BPA, PVC ve ftalat ücretsiz. Temizlik için demonte edilemez olsa da, bulmaca ılık su ve sabun ile yıkanabilir. Kaybolmak veya boğulma tehlikesine neden hiçbir çıkarılabilir parçaları vardır.

12 yaşında bile, kedi Osito benim sorumsuz bir parçasıdır. Eğer onu her gün uyarım yeterince vermezsem, fazla enerjisini utangaç “kardeş” Phoebe onun işkence tüketmek diye yıllar önce öğrendim. Sabah yemeğini puzzle oyuncak gider, yani Mart ayında bulmaca Nina Ottosson yazı örneklerinin incelenmesi aldığımız zaman, döndürme eklemek için can atıyordum.

Osito oyuncaklar için hemen aldı. Şirket veliler yavaş yavaş bulmaca başlatmak için yiyecek saklamak için tek dönen kapaklar kullanarak kedi tanıtmak için talimat sırasında gizli bölmeler onun da mükafatı çıkarmak için her iki kapakları ve kolları hareket nasıl, anında anladı.

Osito oyuncaklar üç gibi görünüyordu, ama net bir Goldilocks tarzı bir hiyerarşi vardı. Bu Melon Madness biraz fazla kolay oldu; kısa bir süre içinde altı bölümü kendi besin elde edebildi. Bu Yağmurlu Bir Gün Bulmaca (ya da belki de ek bir sorun için sadece çok tembel olduğunu) çok zordu. Kavisli siper keyif almış olsa da, hala gıda altında ücretsiz çevirmeli dönen yorulmadı. Bu Sinir Bulmaca’ Çıktıyine de, sadece tek bir doğru olduğunu meydan ideal bir kombinasyon ve ödül.

Nina Ottosson yağmurlu bir gün bulmaca


Şoşi Parklar/İÇERİDEN


Eğer aktif ve meraklı bir kedi varsa, Sinir Bulmaca ile başlayan ya da düz Yağmurlu bir Gün Bulmaca için gidiş tavsiye ederim. Eğer eski veya daha az kendinden emin bir kedi varsa, Sinir Puzzle da iyi bir seçenek olmasına rağmen Melon Madness Bulmaca ile başlamak isteyebilirsiniz.

Oyuncak iyi yapılmış olsa da, Osito gerçekten hoşlanıyor biraz hareket ediyorlar. Hala, üç ay içinde, fakat sağlam tasarımı için bir, bir vasiyet bıraktı değil. Oyuncaklar sabun ve su ile yıkayın için yeterince kolay olsa da, birbirinden daha derin temizlik için çekmiş olabilirler istiyorum.

Dışa Köpeğin Nina Ottosson İnteraktif Kedi Bulmaca meraklı kediler için çok eğlenceli. Gıda gizleyerek, onların kayar ve kolları ve gözyaşı dönen kapaklar bir kedinin avlanma içgüdüleri girmeleri ve zihinsel uyarılma sağlamak şeklinde. Üç bulmacalar, bu Melon Madness en kolay ve Yağmurlu Bir Günde en zordur. Bu Sinir Bulmaca’ Çıktı eski oynak kedi benim için tam olması gerektiği gibiydi. Yiyecek bir fincan kadar her oyuncak tutarak, Nina Ottosson bulmaca bir kedinin günlük zenginleştirme artırmak için kolay bir yoldur.

Artıları: Her üç sağlam etkileşimli yiyecek bulmaca bir kedi yeteneklerine uygun, iki bulmaca, üç, iki zorluk seviyesi, bir bulmaca zorluk seviyesi, Puan, Puan her bulmaca yiyecek 1/4 çay için, eko yapılmış tutar-dostu malzeme, BPA, PVC ve fitalat içermez, ılık su ve sabun, hiçbir çıkarılabilir parçaları ile yıkanabilir

Eksileri: Oyuncaklar daha derin bir temizlik için alınan ayrı olabilir, oyuncaklar biraz oyun sırasında hareket

More on this topic

Popular stories