Disney deepfakes büyük ekran bir ilk daha yakın alıyorsanız

Related Articles

Büyük bütçeli filmler ve TV şovları kullanılan deepfakes ne kadar yakın? Oldukça yakın, eğer disney’den yeni bir demo gitmek için bir şey varsa. Bir yer video ve kağıt bir de sundu bilgisayar grafikleri Konferansı bu hafta, Fare evinden araştırmacılar ne derlerse megapiksel çözünürlükte gerçekçi deepfake ilk fotoğraf gösterin.

Ve sonuçlar oldukça iyi…! Zihin değiller esen, kesinlikle değil, bir sonraki Marvel filmde kullanılmak için yeterince iyi, ama geçmişte gördük deepfakes kadar sağlam bir adım.

Araştırmacıların öne sürdüğü gibi, burada yeni olan şey megapiksel çözünürlüğü var. Megapiksel artık eskisi kadar yüksek kaliteli görüntüler için atasözü olabilir. (Telefonda kamera muhtemelen bir başlangıç için çift haneli Megapiksel sayısı vardır.) Ama şimdiye kadar, deepfake teknoloji oldukça piksel sayısı kafası güzel daha pürüzsüz yüz transferler odaklanmıştır.

Muhtemelen bugüne kadar gördüğüm sen deepfakes telefonunuzda etkileyici görünebilir, ama onların kusurları daha büyük bir ekranda görünen daha fazla olurdu. Popüler açık yaratabilir maksimum çözünürlüklü videoları bir örnek olarak, Disney araştırmacıları-kaynak modeli deepfake not DeepFakeLab boyutu 256 x 256 piksel vardı. Buna karşılık, modeli 1024 x 1024 çözünürlük oldukça büyük bir artış ile video üretebilir.

Bunun dışında, Disney deepfake modeli işlevselliğini oldukça gelenekseldir: hedefin yüz ifadeleri korurken iki bireyin görünüşe takas etmek mümkün değil. Teknik olarak çıkış gibi görünüyor kısıtlı nasıl video izle, olsa da, unutmayın. Sadece daha fazla veya daha az doğrudan kameraya bakan, iyi deepfakes aydınlatılmış bireyler üretir. Zorlu açıları ve aydınlatma hala bu teknoloji için gündemde.

Önceki modellerden deepfakes ile (sütun 3 ve 4) Disney çıkış arasında karşılaştırmalar net bir gelişme gösterir.
Görüntü: Disney Araştırma

Araştırmacılar not olarak, ticari proje için yeterince iyi deepfakes oluşturmak için daha yakın alıyorsanız. Şimdi, Disney gibi bir şirket takas görüşme yapmak istediğinde, ölen aktörlerin sanal modeller oluştururken stüdyo gibi geleneksel EFEKT kullanmak olacak Peter Cushing ve Carrie Fisher için Star Wars film Bir Haydut.

“Bu sonuçlar etkileyici olsa da, üretmek ve genellikle görüntüleri sadece saniyeler ulaşmak için çalışma aylar alacak,” araştırmacılar yazmak pahalıdır. Orijinal modeli inşa edildikten sonra Deepfakes, karşılaştırıldığında, çok daha az gözetim gerektirir, ve (işlem gücü için doğru bütçe verilen) birkaç saat içinde video üretebilir.

Er ya da geç, deepfakes bir araştırma projesi olmaktan çıkıp, büyük stüdyolar için uygun bir seçenek olmaya başlar. Gerçekten de, bazı zaten orada olduklarını iddia ediyorum.

More on this topic

Popular stories