Corona Salgını: CSA oyuncu eğitimine devam etmek için Güney Afrika Spor Bakanlığı onayını alır

Related Articles

Johannesburg: (CSA) kriket Güney Afrika öncesinde oyuncuların eğitimine devam etmek için ülkenin Spor Bakanlığı Arasında aldı.

Güney Afrika’da kriket aktivite nedeniyle Mart ayından bu yana Corona salgını için askıya alındı.

ESPNcricinfo CSA Perşembe günü odak eğitim için geri erkek ve kadın milli takımları alma olmak üzere yeniden başlamasının önündeki yolu tartışmak için toplantı olacağını bildirdi.

Temsili resim. Reuters

Temsili resim. Reuters

Geçen hafta, CSA tren veya oyun Bakanlığın onayı var değil üç takım bir sergi olayı ertelemek zorunda kaldılar.
Güney Afrika’da 2 bin 400’ü aşkın ölüm ile 1,38,000 fazla COVİD-19 vaka bildirdi.

Güney Afrika’da kriket faaliyetleri yerli bir günlük olay ilerlemesinde iken 15, Mart ayından bu yana askıya alınmıştır.

Aynı zamanda, erkekler Milli Takımı açacağı salgını nedeniyle yağmur sonra askıya alınması gereken üç maç ÖZET bir dizi için Hindistan turne oldu.

Virat Kohli-led takım yakın zamanda durumlarda ülke çapında hızla yükselen eğitim devam etmek mümkün değildir gibi CSA Hindistan Ağustos ayında üç T20s için Güney Afrika tur umuduyla ama şüpheli görünüyor.

Ancak Kurul, önümüzdeki yılın başlarında bir dizi ev sahipliği yapmıştır hükümler.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories