Starbucks en son şirket sosyal medya platformlarında reklamları duraklatmak için

Related Articles

İnsanlar şehri yeniden 2 Faz giriyor gibi şehir merkezindeki Starbucks dışında 23 Haziran 2020 New York Corona salgını engellemek için kısıtlamalar aşağıdaki açılış koruyucu maske kullanın.

Noam Galai | Getty Images

Starbucks tüm sosyal medya platformları üzerinde “” reklam duraklama ve medya ortakları ve sivil hakları örgütleri ile dahili ve nefret söyleminin yayılmasını durdurmak için tartışmalar söz söyleyecek yeni bir firmadır. Şirket, sosyal medya üzerinden ödenen promosyon olmadan yazı devam edecek, Pazar günü duyurdu.

“Toplumları bir araya getirerek, her iki kişi ve online olarak inandık ve nefret söylemine karşıyız,” şirket, bir deyim pazar söyledi. “Daha hoş ve kapsamlı çevrimiçi topluluklar oluşturmak için neler yapılması gerektiğine inanıyoruz, ve hem iş dünyası liderleri ve politika yapıcılar birlikte gerçek bir değişiklik ihtiyacı olduğuna inanıyoruz.”

Starbucks Facebook ile başladı Ama şimdi diğer sosyal medya platformları vurmak bir boykotuyla böyle bir duyuru yapmak en büyük reklam veren olduğunu. Cuma günü Coca Cola da Unilever, Facebook, Aralık yoluyla ABD’DE İnstagram ve Twitter reklam durdurma ise tüm sosyal medya platformlarında küresel reklam duraklama söyledi. 31. Cumartesi günü, ruhlar dev’ü global olarak Temmuz ayında başlayan “büyük sosyal medya platformları” ücretli reklam duraklatma olacağını söyledi. Starbucks’ın bir sözcüsü bu sosyal medya pause Google’a ait olan YouTube dahil olmayacağını söyledi.

Starbucks reklam duraklatma olsa, ben bu ayın başlarında başlayan #StopHateForProfit boykot kampanyası, katılmıyor ” dedi.

Facebook reklam verenler reklam Temmuz ayı boyunca duraklama denen kuruluşların bir grup sonra, Levi’s dahil olmak üzere 100’den fazla pazarlamacılar, Patagonia, REİ, Borç verme Club ve North Face katılmak istediklerini açıkladılar, bir göre çalışan listesi Devler Yatıyor. Örgütlerin grup güvenlik üzerine kar koyar bir şirket destek vermezler göstermek için “büyük Facebook reklamcılar istedi Anti-İftira Ligi, NAACP, Uyuyan Devler, Rengi, Özgür Basın ve sağduyuya sahiptir.”

Örgütler daha sıkı polis nefret söylemi ve dezenformasyon için Facebook soruyorlar dedi bir dizi eylem alarak, ırk veya din nedeniyle veya sık sık reklamlarını daha sonra yanlış ya da nefret için kaldırıldığını yakın içerik nasıl ortaya çıktığını reklamcılar görmek, ve bu reklamlar için para iadesi onlara izin vermesi için hedef oldum diyen kullanıcılar için “ayrı ölçülü bir boru hattı” oluşturmak da dahil olmak üzere.

Geçen yıl, Facebook global reklam verenlerin milyonlarca aracılığıyla getirilen 70 milyar reklam geliri dolar olarak gerçekleşti.

CNBC Amelia Lucas bu rapora katkıda bulunmuştur.

More on this topic

Popular stories