Yeni fragmanları: Vakıf, Hamilton, Cesur Yeni Dünya, ve daha fazla

Related Articles

Şimdi HBO Max olduklarını Stüdyo Ghibli filmleri yolumu yapıyorum ve geçen hafta izlemeye vaktim olmadı Kiki’nin kurye Servisi ilk kez. Son derece etkileyici bir film, ve Ghibli uzun bir yol ne bulmaktan geldiğini gösterir, arsa son derece çıplak kemikleri sonra Komşum Totoro sadece bir yıl önce çıktı.

Kiki’nin kurye Servisi neler oluyor, gerçekten çok stresli seni çok ama önemsediğin için Ghibli güzel dünyalar kadar kazık ekler. Filmi izlemek için sakin ve neredeyse her karakter son derece güzel ve cömert, manzara muhteşem ve konuşan kedi ya zarar vermez.

Aşağıda Bu Hafta 11 römork göz atın.

Vakıf

Apple TV Plus’ adaptasyon bakın işte VakıfBilim-kurgu romanları , Isaac Asimov epik dizi. Çok şey yapma Apple’ın ilgi oldukça şüpheci oldum ilginç (en son orijinal adı babalar ile ilgili bir belgesel Babalarşimdiye kadar, ama bu meşru görsel olarak çekici görünüyor. Gösteri önümüzdeki yıl bir ara açılıyor.

Hamilton

Burada Disney’in kaydı en sonunda: bir göz at Hamilton orijinal döküm oyuncular Lin-Manuel Miranda ve diğerleri. Film Disney Plus için 3 Temmuz ‘ da geliyor.

Aya

Aya işe yarayabilir gibi Disney tarzı müzik yapmak için Netflix girişimi gibi görünüyor. Film, eski Disney animatör Glen Keane geliyor, ve ay Ay Tanrıçası karşılamak için bir roket inşa etmeye çalışan genç bir kız. Büyüleyici görünüyor ve eğer bu karavan sonuna kadar kalırsan, twist gibi renkli bir Pixar filmi içine kayma göreceksiniz. Film bir süre bu sonbaharda çıkıyor.

Evlatlık Hikayesi

Evlatlık Hikayesi geri yakın zamanda dördüncü bir sezon değil, ama yolda değil, Elisabeth Moss’ karakteri için mücadele sonraki adımları gösteren odaklanmış bir römork ile Hulu sataşmıyor. geliyor Gösteri önümüzdeki yıl döner.

Antebellum

Bu fragman henüz en iyi görünümü vardır Antebellumkaçırılan ve geri Güney Amerika’da esir zaman alınacak gibi görünüyor bir kadını oynayan Janelle Monáe olan bir bilim-kurgu korku filmi. Filmi şimdi 21 Ağustos gel planlanıyor.

Ev yapımı

Evde salgını sırasında sıkışmış iken bu temiz: Netflix yeni şort oluşturmak film yapımcıları bir grup vardı. Yaklaşım burada temyiz büyük bir parçasıdır aşağı görseller kesinlikle kaba görünüyor, ama o çıkardı. Yönetim Ana Lily Amirpour, Maggie Gyllenhaal, Kristen Stewart, Paolo Sorrentino, David Mackenzie, ve çok fazla kişi vardır. 30 Haziran çıkıyor.

Cesur Yeni Dünya

NBCUniversal yeni akış hizmeti, Tavuskuşu, bir aydan kısa bir süre başlattı ve şimdi flashiest orijinal serisini yakından baktığımızda, bir adaptasyon alıyoruz Cesur Yeni Dünya Alden Ehrenreich oyuncular. 15 Temmuz başlangıçları olur.

Kral Adam

Bu en son Fragmanı Kingsman yeni film her biraz saçma bir gönderme olarak aksiyon filmleri kadar mantıklı ki-daha önce iki film, Matthew Vaughn geri Direktörü olarak verildiği gibi görünmesini sağlar. Film, 18 Eylül’de çıkıyor.

Ter

Spor salonu etkileyen bu İsveç filmi (pek olmadı hangi Cannes’da ilk gerekiyordu — tüm festival, buve şöhret dehşeti hakkında samimi bir drama gibi görünüyor. İndieWire denir bu yana sosyal medya bağımlısı “en yoğun bak Sekizinci Sınıf.” Henüz çıkış tarihi yok.

Muppets Şimdi

Disney yapıyor Muppets çeşitli ikonik karakterleri ünlülerle röportaj ve yol boyunca bazı goofy kesimleri barındıran olacak bu akış servisi için Göster. 31 Temmuz başlangıçları olur.

Ava

Jessica Chastain lideri ona döner sonra kendi örgüt ondan kaçan bir katil oynar. Belki de en karmaşık komplo, ama oyuncular harika, Colin Farrell, Ortak ve John Malkovich bunun doldurulması. Henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

More on this topic

Popular stories