Tüm İlkokul Öğrencileri İçin Boris Johnson Döker Plan Yaz Önce Dönmek İçin

Related Articles

Corona her şey değişti. Waugh Bölgesi, akşam siyaset brifing ile aklına ne gelirse. Şimdi kaydolun.

Boris Johnson okula yaz gitmeden önce tüm İngilizce İlköğretim öğrencileri için planı terk etti, hükümeti onaylamıştır.

Başbakan geçen ay, her yıl grup Sınıf Öğretmenliği en az dört hafta boyunca 21 Haziran ayına dönmek için “hırsı” açıkladı.

Okul boyutları 15 civarında öğrenci kabarcıklar sınıfları kısıtlamak yerine getirilmesi pratik zorluklar ortaya çıkmasına neden olmuştu.ancak eğitim Sekreteri Gavin Williamson Salı günü Milletvekillerine anlattı.

Ve ayrıca, tüm ortaokul ve ilköğretim öğrencileri Eylül ayında geri döneceği sözünü etmedi.

Birincil headteachers yerine okula öğrenciler maksimum miktarda getirmek için “” ve hızla önümüzdeki haftalarda daha fazla yıl grupları kabul etmek nasıl kendileri karar için “esneklik” verilecektir.

“Okullarda yer istedik sıkı koruyucu önlemler koymak için zamana ihtiyacım var,” Williamson dedi.

“Bu dikkatli, aşamalı geri almak için harekete yapılacak en mantıklı derstir. Tam bir ay boyunca yaz önce tüm birincil çocuklar kabul edemiyoruz iken, bir sonraki adımları üzerinde sektör ile çalışmaya devam ediyoruz.

“Kapasitesi olan okullar tekrar küçük sınıf bunun boyutları o daha çocuk getirmek görmek, eğer yaz tatilinden önce veriyorsa istiyoruz.”

Birçok çalışan anne ve Çocuk Bakımı ile ilgili sorunlar meydan, okullar tarafından kabul edilebileceğini öğrencilerin “öncelik listesi” fikri süzülüyor etti.

“Böylece okullar, böylece öğrenmelerini desteklemek için edebiliyoruz, ama aynı zamanda tabii ki de işe gitmek için ihtiyacı olan aileleri de dahil olmak üzere topluluklar ve bu okullara daha fazla çocuklar kabul edebilmek için ekstra kapasiteye sahip oldukları için, mümkün olan öncelik listesi hazırlamak için çalışıyoruz.”


ASSOCİATED PRESS

Williamson hedef dönmek için uygun öğrencilerin geçen haftaya kadar sadece bir çeyrek kadar yapmış (KYM) Eğitim Departmanı ortaya atılmıştı doğruladı.

Öğrencilerin yaklaşık %11 okul katıldı, 6 1 resepsiyon, Yıl ve makyaj yapan 42 %4 civarında.

Bazı durumlarda, Kuzey batıdaki okullar gibi, bazı okul müdürlerinin açılış genişletmek vermedi, ama diğer durumlarda ebeveynler çocukları evlerine bırakmamış.

Williamson numaraları geçen haftadan bu yana geliştirilmiş, daha fazla çocuk için kapılarını açtı, 52% geçen Perşembe gününe kadar ettiğini söyleyerek KYM cevap veren okulların yüzde 70’i olduğunu söyledi.

Okul öncesi kreş katılan çocuk sayısı daha fazla 170,000 21 Mayıs günü gelen 166.000 çocuklar için 4 Haziran’da iki katına günlerde hükümet tarafından belirlenen 1 Haziran açılmasının tarihten sonra tahmin edilmektedir.

Williamson ailesi giderek okula güvenli koşullarda çocuklarını gönderiyor, sınıfta daha çok öğrenci görmek “cesaret verici” olduğunu söyleyerek hakkında ikna edildi rakamları gösterdiğini söyledi.

Hükümetin planları kapsamında, orta dereceli okullar önümüzdeki hafta Yıllardır GSCE ve A level önce 10 ve 12, Bu yıl açılacak.

Ama Williamson bazı öğrenciler yaz tatilinden sonra bile geri olmayabilir ihtimalini açık bıraktı. “Okula geri Eylül ayında tüm çocuklar getirmek için çalışacağız” dedi.

Yaz boyunca ücretsiz okul yemeği kuponları uzatmak için çağrılarını reddetti. “Ücretsiz okul yemekleri açısından, asla geleneksel olarak yaz boyunca ücretsiz okul yemekleri hazırladık. Ama DWP yapmakta olduklarının en savunmasız olanlar ailelerine destek olmak için ekstra £6.5 bn bir koyuyor”

Destek ‘catch-up’ programı gelecek yıl içinde ihtiyaç duyulacak eğitim Sekreteri söyledi.

“Yakalamak açısından, bu sadece birkaç hafta içinde bir şey hakkında değil. Bu ve daha tam bir yılı aşkın bir yaklaşım olmalı. Yerine koyuyoruz işte. Uzun vadede içine çocuklara destek olacağız”dedi.

Öğretim sendikalar yaz önce her yıl yeniden açılması okullara hareket ekmeye karar tarafından haklı olarak hissettiğini söyledi

Ulusal Eğitim Birliği ortak Genel Sekreteri Mary Bousted salgını göz önünde tutulursa, okullar asla mevcut Hükümet kuralları ile tüm öğrencileri karşılamak mümkün olacaktı “dedi.

Bu haber bir hikaye ve güncellenecektir. Takip İNGİLTERE HuffPost Twitter, Facebook ve İnstagram.

More on this topic

Popular stories