Güney Avustralya) yedi yıllık görev sonu New South Wales Adam Zampa ile sözleşme imzaladı – Firstcricket Haber, Firstpost

Related Articles

Avustralya spinner Adam Zampa gelecek sezon için Yeni Güney Galler ile bir sözleşme imzaladı, eski kulübüne Güney Avustralya) yedi yıllık bir süre sonra iade etti.

Güney Avustralya ile yedi biten Yeni Güney Galler ile Adam Zampa sözleşme imzaladı yıl zorunlu görev ...

Adam Zampa dosya görüntü. Reuters

2012 yılında NSW ile birinci sınıf başlangıcını yapan eski 28 yaşında, böyle Nathon Lyon, Pat Cummins, Josh Hazlewood, Steve Smith, Mitchell Starc ‘ ve David Warner gibi üst kriketçiler ile soyunma odasına paylaşımı olacak.

Şimdiye kadar Avustralya için 33 TIKLAYINIZ ve 75 ODİ hedef seçti ama henüz Test kriket oynamak için kim Zampa, “eve taşınma ve junior cricket benim oynadığım yerden başladım ve devlet için oynamak mümkün olma ihtimali benim için çok önemli.” dedi.

“Biz bu kalitede bir takım ile Kalkan kriket kendimi test etmek için arıyorum ve Nathan Lyon ile izini oynama fırsatı yakalamayı umuyorum.”

Zampa Güney Avustralya’ya taşınmadan önce NSW için Bir Fikstür Listesi üç Sheffield Shield maçları ve dört Gün oynadı. Bu Redbacks için 95 Sheffield Shield ve 51 Bir Günlük hedef aldı.

“Her ikimizin ailesi ile daha fazla vakit geçirmek mümkün olacak ortak Harriet ve benim,” diye ekledi.

“Biz en çok aradığım şey NSW çaylakken çok yakın olduğumu bazıları ile oynuyor. Sean Abbott, Dan Hughes ve Harry Conway seviyor.

Kriket takımları her zaman bunun için harika bir ortam NSW “etrafımda daha iyi adamlar bastırıyor seviyorum ve düşünüyorum.”

Arka kapak içine Zampa karşılama, NSW Koç Phil Jacques yardım deneyim takım ” dedi.

“Gerçekten eve NSW Adam olduğu için çok mutluyum. Adam deneyim ve bilgi zenginliği getiriyor ve bizim takım için harika bir ilave olacak.

“Dünya çapında bir sanatçı olduğunu ve kişisel olarak onunla çalışmak ve grubumuza onu karşılamak için heyecanlıyım.”

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020 18:48:08 İST

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories