Yüz Tanıma polisin Amazon, Microsoft yüzü rakipler kullanın

Related Articles

(L) Microsoft CEO Satya Nadella ve Amazon CEO’SU Jeff Bezos ziyaret 19 Beyaz Saray Haziran 2017 Washington, DC’de Oda Yemek durumunda Beyaz Saray Amerikan Teknoloji Konseyi toplantısından önce.

Chip Somodevilla | Getty Images

Amazon ve Microsoft milletvekilleri ellerinde polis ile Yüz Tanıma Teknolojisi ileride kullanmak koyduk şimdi, teknoloji devleri sürekli olarak kolluk uzağa teknoloji tutmak isteyen aktivist bir vokal grubu düşmek üzere.

Daha önce yapay zeka uzmanları ve politika wonks arasında tartışılan olmuştu bir konu. Ama Amazon, Microsoft ve IBM ile, değişen derecelerde, her desteği bu hafta için Yüz Tanıma terfi için, bu konuda bilinçlendirme ve dürüstçe polis reformunun tartışmaya yer aldılar.

Evan Greer, Müdür Yardımcısı “Microsoft ve Amazon gibi şirketler Yüz Tanıma polis kullanımından uzaklaşıyor olmasından hareketi artan gücünün bir işaretidir.” dedi Gelecek için mücadeleteknoloji ve insan hakları odaklı bir kar amacı gütmeyen. “Tektonik plakalar bu konuda kayıyor.”

Ama Gelecek için Mücadele ve iştirakleri sadece bir başlangıç olarak görüyorum. “Kongre, uygun kuralları uygulamak için yeterli zaman vermek için kolluk için satış bir yıllık bir moratoryum koyarak bu Amazon Çarşamba günü yaptığı açıklamada.” Microsoft Perşembe günü ulusal bir yasa yerine, “insan haklarına dayanan kadar polise satmaz diyerek ardından,” bu kullanımını yönetir. IBM özellikle Yüz Tanıma Teknolojisi polisi kullanımı yasak olacağını söylemedi.

Greer grup bu yasakları kalıcı olması gerektiğini söylüyor. Gelecek için savaşmak bir web sitesi var, Ban Yüz Tanıma40 katılımcı kuruluşlar, MoveOn.org ve Greenpeace de dahil olmak üzere, Amerikan halkı gözetlemek için bu tehlikeli teknolojiyi kullanarak hükümeti yasaklayan mevzuat destek belirtildi yerde.” Teknoloji baskıcı derler tanımlarız insanlar için kötüye olgun ve eğilimli.

Bu duyguyu en azından biraz içine Amazon tarafından paylaşılır. Amazonians tarafından “gider Twitter üzerinde İnşa” kazandık bir grup: Perşembe günü şirket tarafından yapılan açıklamaya yanıt verdi, kolluk Rekognition satışı biten çalışanları tarafından Amazon Siyah Çalışan Ağ paylaşılan “bir talep olduğunu Twitter’a bu @ACLUtoplum grupları, araştırmacılar ve diğerleri.”

Ve etik AI takım Google’da Timnit Gebru, bir araştırma bilim adamı söyledi New York Times bu hafta, kolluk, Yüz Tanıma Teknolojisi ile güvenilir olabilir. Sosyal medya profillerini görüntüler bağlayarak protestocuları tanımlamak için Freddie Gri 2015 öldürme”, aşağıdaki protesto teknolojinin Baltimore polis kullanmak saydı.”

“Irkçılık ciddi sonuçlarıyla uğraşmak zorunda olan ABD’DE yaşayan siyah bir kadınım,” Gebru Times gazetesine verdiği demeçte. “Yüz Tanıma siyah topluma karşı kullanılıyor.”

Geleceği hakkında bir tartışma

Yüz Tanıma henüz kolluk önemli çekiş kazanmak gibi bir argüman sunmak daha gelecek hakkında daha fazla olduğunu. Microsoft hiç pazara satılan söylüyor, ve Amazon daha önce sadece bir kolluk müşteri listelenmiştir Washington County Şerif Ofisi üzerinde web sitesi Rekognition yazılım için.

Hala, bulmalarını ve insanları izlemek, birkaç korkuluklar ile sağlayan gelişmiş teknoloji erişimi olan Polis departmanları, umudu polis gözetiminde, takip eden ve ülke çapında protestolar sırasında George Floyd geç Mayıs ayında öldürdükten sonra tahammül edilemez bir hale geldi. Teknoloji şirketleri, trilyon dolarlık piyasa kapaklar ile, sistemik ırkçılık problemleri çözmeye kararlı olduklarını göstermeye çalışanlar, yatırımcılar ve milletvekilleri artan bir baskı altında.

Gözetim ve Reform Komitesi’ne de Yüz Tanıma Teknolojisi kullanımı oturumlar bir dizi yaptı, ama henüz bunu düzenleyen bir yasa taslağı değil. Daha önce bu yıl için iki partili destek oldu Yönetmelik belli bir düzeydeKomite Başkanı Carolyn Maloney , D-N. Y., ve rütbeli üyesi Jim Jordan, sorumluluk olmadan Yüz Tanıma teknolojisinin kullanımı hakkında R-Ohio, hem kaygılarını ifade ile.

Kalabalıklar 06 Haziran 2020 New York, New York, Washington Square Park’ta Kara Hayatını Konu bir miting için toplanıyor.

Noam Galai | Getty Images

Greer “siyasi yelpazenin kesen bir konudur,” dedi.

Polis kullanımı için Yüz Tanıma düzenleyen herhangi bir mevzuat muhtemelen Microsoft ve Amazon ve büyük lobi faaliyetleri kollarını Washington’da etkilemiş olacak Greer ve müttefiklerinin açıkça yasak destekleyen bir nedeni

“Bu senaryo ile tutarlı görünüyor,” dedi Greer. “Avukatları zanaat ve kendi iş modeli dostu olduğundan emin olun yardımcı olacaktır biliyorum çünkü Yönetmelik açık veya düzenleme çağrısı söylüyorlar.”

Koyunda onların etkileri tutmak için, “çekiç aşağı getiriyor ve ABD’DE gözetim amacıyla, Yüz Tanıma açıkça yasak yerler sağlam mevzuatı ihtiyacımız olacak,” dedi Greer.

Amazon ve Microsoft temsilcileri hiç yorum taleplerine yanıt vermedi.

İZLE: Amazon bir yıl boyunca polis tarafından Yüz Tanıma Teknolojisi kullanımını yasaklıyor

More on this topic

Popular stories