Facebook, Twitter, Microsoft ve Google online çocuk istismarı ile mücadele sözü yenilemek

Related Articles

Teknoloji platformları bir grup online çocuk cinsel istismar ile mücadele amaçlı yeni bir girişim açıkladı, CNBC bildirdi. Facebook, Google, Microsoft, Twitter ve tüm yeni Projesi yapı, üyelik modeller koymak ve personel grubun uzun vadeli hedefleri desteklemek için “beş ayağı” planı yürürlüğe Koruyacak diyor ki eski Teknoloji Koalisyon, yıl 14 parçasıdır. Beş şartından teknoloji yenilik, kolektif eylem, bağımsız araştırma, bilgi ve bilgi paylaşımı, şeffaflık ve hesap verebilirlik vardır.

Proje online çocuk cinsel istismarı önlemek için araçlar oluşturmak için sanayi çabaları hakkında yıllık bir rapor yayınlaması, ve en iyi uygulamaları paylaşmak için uzmanlar yıllık bir forum oluşturmak araştırma ve yenilik fon kuracaklar, grup dedi.

“İnsanların sayısı online — 4,5 milyar, 2020 yılında daha fazla internet güvenli bir yer tutmak zor ekledi,” grup dedi açıklama. Online çocuk cinsel istismar tespit için araçlar daha karmaşık hale gelmiş olsa da, grup eklendi, bu yüzden silmeye çalışıyor kötüye çeşit var.

Planın bazı takdire hedefleri var, ama detaylara çok fazla para ve kaynak her platformda taahhüt nasıl dahil sunmuyor. , Facebook, Microsoft, Twitter ve ayrıntılar için Google ile iletişime geçtik.

Teknoloji Koalisyonu 2006 yılında kurulan çocuk yardım kuruluşları ve UNICEF gibi uluslararası örgütler ile internet üzerinden yerine çocuk koruması koymak isteyen teknoloji platformları için rehberlik ve finansman sağlamak için Ortaklık oldu.

More on this topic

Popular stories