Telehealth uygulama Babylon Sağlığı kullanıcılar diğer hastaların video istişareler görüntülemek için izin

Related Articles

Büyüyen telehealth pazarında en büyük oyuncu Babylon Sağlık, bir, var itiraf uygulamasında bir veri ihlali doktorlar ile diğer hastaların video istişareler kayıtları görüntülemek için İNGİLTERE’DE kullanıcıların az sayıda izin verdi. İNGİLTERE’DE sadece üç kullanıcılar etkilenen ve temel yazılım hata düzeltildi firma diyor.

Gedik, bir kullanıcı, Rory Glover sonra ortak oldu Tweet diğer hastaların özel danışmanlık “50 video kayıtları” erişimi vardı. Babylon Sağlık söyledi Verge Glover tweet önce sorun saatin farkında olduğunu ve bir hastanın videoları sadece birkaç saniye yetkisiz bir kullanıcı tarafından görüldü.

“Şok oldum,” Glover söyledi BBC. “Güvenilir bir uygulama kullanırken böyle bir şey görmeyi beklemeyin. Bu derece önemli bir hata yapılmış görmek şok edici.”

Babylon Sağlık uluslararası telehealth alanı, cinsel temas devam eden salgın sınırları olarak daha önemli hale geldiğini bir pazarda çok yeni oyunculardan biridir. Firmanın uygulama hizmetleri, bir dizi El “özelliği” GP ile temel hastalık ve doktorlarla video istişareler chatbot tabanlı tanı sağlar.

Londra merkezli başlangıç yoğun yerel doktorlarla hızlı check-up yapmak için İNGİLTERE’NİN Ulusal Sağlık Servisi ile çalıştı. Ancak, aynı zamanda eleştiriye konu oldu kiraz-en kolay durumlarda toplamayerel doktorlar için fon ayıran NHS sistemi istismar ve veren yanıltıcı veya yanlış tıbbi otomatik sistemler ile tavsiye.

Telehealth uygulaması için, Avrupa ve ABD’nin finansman-hiç yuvarlak büyük olduğunu iddia etti fakat, şirket hızlı büyüyor ve geçen yıl duyurdu. Şirket aldı 550 milyon dolarlık bir fon 2 milyar dolardan fazla bir değerleme için. Yatırım ile, ABD’nin Asya’da ve genişletmek niyetinde. Kanada’da başlattı geçen Mart.

Son ihlali ile ilgili bir basın açıklamasında, Babylon Sağlık sözcüsü Bu oldukça kötü niyetli bir saldırı daha, bir yazılım hatası sonucu olduğunu söyledi:“. Sorun tespit ve hızlı bir şekilde çözüldü. Tabii ki herhangi bir güvenlik sorunu alıyoruz, ancak küçük, çok ciddi ve güncelleştirmeye etkilenen hastalar arayıp özür dile ve gerektiğinde destek.”

10 güncelleme Weds, Haziran, 10:40AM ET: Gedik etkilenmiş olan Babylon Sağlık ek bilgiler eklenerek güncellendi.

More on this topic

Popular stories