Mikrofon 19 kez COVİD yayın yeniden ayarlamak oyuncular, kamera önünde ani duruşlar: Golf-olur

Related Articles

Bu golf belirleyici bir an olabilir. Bu “geleneksel” kurallar ile oynadığı ‘new age’ golf olabilir. Oyuncular hala golf tanıyoruz beri onlar gibi vuruş en az sayıda her delik oynamak için çalışacağız ederken, çevrelerindeki her şeyi eylem Charles Schwab Meydan bu hafta için Sömürge döner olarak farklı olacaktır.

; Sponsorlar tarafından getirilen zengin misafirler ile dolu hayır çadırlar; tokalaşma, hiçbir beşlikler biri için hiçbir seyirci olacak. En son golf sözlüğü yerine salgını sonucunda yeni girişler var.

  COVİD yayın yeniden ayarlamak oyuncular, kamera önünde ani duruşlar: Golf-Micd kadar 19 kez

Temsili resim.

Yayın için bir anlamda sporun ruhu sadece paranın değil aynı zamanda taraftarları getiriyor bile, önemli ölçüde değiştirecek.

TV programlar üzerinde golf Jim Nantz, sesi, analisti Nick Faldo “uzak fikirlerini beyan Orlando ve mil” olacak ise Fort Worth, olayın mekan olacak. Kısacası, ikisi her zamanki gibi birbirlerinin yanında oturan olmayacak.

“Bu şimdiye kadar spor yayıncılığının 30 veya 35 yıl benim gördüğüm büyük zorluklardan biridir,” Nantz gazetecilerle bir konferans araması sırasında söyledi. “Orada yalnız olmayacağım,” dedi.

Yayın sitesini yaklaşık yarısı için kadrosunu azaltmak için çalışırken, Nantz üç ay sonra yeni değişiklikleri bir sürü golf döner kapsama sırasında tekme gibi mürettebat ve üreticiler ile yüz-yüze olmayacak. Olay ilk turdan sonra iptal edildi önce PGA Tur rekabetçi bir tur gerçekleşti son kez Oyuncular ilk günüydü.

Kapsama alanı için yeni planlar için, CBS ağ böylece izleyiciler ise ders söylediklerini duyuyor bu mikrofonlar giyecek birçok oyuncu talep etti. Ama kabul etmek ya da geri çevirmeyen oyuncular kalmış olacak.

Ayrıca insansız bir kamera önünde ani duruşlar yapmak ve ilerleme oyun hakkında birkaç fikir vermek talep edilmiştir. Bu klipler Olası yayın kısa klipler üstü olarak kullanılacak. Ancak, golfçüler ya da isteklerini kısabilir.

Mürettebat ve gizli personel çeşitli olasılıklar üzerinde dönüş için hazırlanıyor neredeyse iki aydır çalışıyor ve artık zamanı geldi.

Büyük bir lojistik egzersiz bir parçası olarak, personel grafik işleme, düzenleme, ve daha fazla tekrarları Golf Kanalı stüdyoları Orlando, Los Angeles, New York, Stamford, Conn tayin edilecektir. ve Yeni Zelanda kadar. CBS Sports daha fazla mobil birimleri ekleyin ve yerinde personel için daha fazla yer sağlamak için kamyon yeniden yapılandırır.

Açıkça golf oyuncuları birbirleri arasında adil bir mesafe bırakmak, temas gerektiren futbol, basketbol gibi spor aksine ile çalınabilir diğer spor üzerinden ulaşmak avantajı kullanmak istiyor.

PGA Tour de çeşitli yorumcular ile yayın Twitter kapsama planları, efsanevi golfçüler ünlüler ve gösteri dünyasından ünlüler sporcu için çok geniş bir yelpaze var.

Son sadaka maçlar, Phil Mickelson ve Tiger Woods ve Peyton Manning, Tom Brady karşı karşıya olan bir de dahil olmak üzere, oyuncular arabaları üzerinde mikrofon ve kameralar vardı. Sadece oyuncuların istekli oldukları, ancak Tur olaylar ‘gerçek anlaşma’ olmak, o aslında olmayacak ama. Genellikle, profesyoneller rafları, kendi düşünceleri ve değişimleri kendi “bubble kendi vardır, ve çekim isabet ederken rahatsız, özellikle hayranları tarafından olmak gibi değil. Ama iyi bir atış için dalkavukluğu gibi yapıyorlar.

Kalabalığın tepkileri golf çekiciliğinin bir parçası olan, ama artık kalabalık olacak. Golfçüler bu yüzden, sağır edici sessizlik ile başa çıkmak mümkün olacak mı? Golf PGA Tur yolculuğuna devam ederken bu hafta bekleyip göreceğiz, bakalım.

More on this topic

Popular stories