Bowers & Wilkins PX5 kablosuz ses geçirmeyen kulaklık kapalı bugün 80 dolar var

Related Articles

Gürültü ile Kulak kablosuz kulaklık Bowers & Wilkins’ PX5, hem de 80 dolar var Best Buy teslimat veya curbside pikap için kullanılabilir ve Amazon. 220 dolar yerine 300 dolar alabilirsin. Gürültü en-anlaşma mesaj bahsettiğimiz geçirmeyen kulaklık daha pahalı ucunda olmuştur, ama bu yapı kalitesi veya özellikleri eksik yok olsa oraya fiyata alıyorsanız.

Bu PX5 USB kablolu dinleme-C şarj ve 3.5 mm port ile pil ömrü 25 saat 24 için kulaklık, aptX Adaptif Kodek desteği-bit 48 kHz ses, bir iddia kaldırdığınızda müziği duraklatır-kapatma fonksiyonu adaptif gürültü, bir otomatik var. Bu kullanılan mikrofon sesini telefon büyük ses çıkarmayan Bowers & Wilkins sundu.

Bu promosyon hem mavi ve uzay gri renk seçenekleri döngüler ve her Bowers & Wilkins itibaren iki yıl garantilidir.

Resimde Alex Castro tarafından Verge

Son Oyun Pass Xbox için üç aylık bir abonelik hizmeti genellikle bu süre için ücreti ne yarısı kapalı olan 23 dolar var. Eğer bu ay ödeme yaparsanız, 15 $Her ay, o yüzden çok para kazanırsınız. Her ikisi de Amazon ve Best Buy anında e-posta hesabınızda sipariş üzerine teslim edilen dijital hediye kartları sunuyoruz.

Farkında değilsin belki, Oyun Xbox Nihai demetleri Oyunu Pas ile Bir Xbox Live Pass, PC hizmetine erişimi gibi oyunlar bir sürü indirmenize olanak sağlayan bir hizmet gibi Netflix. Oyunu Geçmek için bu ayın eklemeler vardır No man’s Sky, ilk belge sürümleri ve ikinci Kingdom Hearts başlıklar, ve daha fazlası.

Görüntü: Razer

Razer en son 15,6 inçlik Blade dizüstü 1,800 dolar en İyi Alış, normal fiyatı olduğu. Ama bugün satın ücretsiz Steam hediye kartları 200 $değerinde alacak satın alma ile, yani boot sırasında çeşitli yeni oyunlar satın almak ya da ön sipariş mümkün olacak.

Bu laptop Nisan ayında duyuruldu ve SSD depolama tabanlı bir saklama birimidir-RAM, 2060 Nvıdıa GeForce RTX bu 10750H altı çekirdekli işlemci, 16 GB ve 512 GB-i7 144Hz II bir ekran, Intel’in 10 Gen vardır. Razer yapan en güçlü modeli değil, ama en çok daha iyi inşa edilmiş, sağlam bir orta oyun dizüstü bilgisayar ve birkaç hoş dokunuşlar, büyük bir iz gibi, eGPU destek ve gözden geçirilmiş bir klavye ile 3 Thunderbolt bulunmaktadır.

More on this topic

Popular stories