Kevin Pietersen yıldız izler Ben Stokes İngiliz yüzbaşı Joe Kök yokluğunda yük olmamalı – Firstcricket Haber, Firstpost hissediyor

Related Articles

All star-yuvarlak Ben Stokes eğer düzenli kaptan Joe Kök Batı Hint Adaları karşı İngiltere’nin ilk Test için kullanılamaz kaptanlık yükü olmamalıdır Kevin Pietersen düşünüyor.

Eski İngiltere kaptanı yerine üst iş için wicket-keeper-vurucu Jos Buttler destek verdi.

Kevin Pietersen yıldız geliyor-yuvarlak Ben Stokes İngiltere kaptanlık ile Joe Kökleri yokluğunda yük olmamalı

Ben Stokes dosya görüntü. Reuters

İngiltere kırmızı topu kaptan Kök serisi açacağı için şüpheli bir başlangıç olduğunu, eşi ikinci çocuklarını doğurmak bağlı olarak 8 Temmuz başlangıç.

İngiltere ve Galler Kriket Kurulu göre (ECB) Kök kurallar milli takıma katılabilmek önce yalıtım kendini yedi gün geçmesi gerekecektir.

“Ben Stokes kim olduğunu değiştirmek istiyorum ve mevcut oyuncu değil. Muhtemelen, Jos Buttler adam benim olacak,” Pietersen talkSPORT söyledi.

Pietersen Takım Lideri ekledi sorumluluk yüklenen Stokes hakkında şüpheleri var.

“Takımda manto taşımak zorunda olan eğlence ve çocuklar bazen en iyi kaptanlarından değil ve bazen ekstra baskı ile mücadele” Pietersen dedi.

“Bir oyuncu olarak o Telefon gelene kadar tamamen farklı görünüyordu ve Test kaptan olarak ilan ediyorsunuz. Giyinme odası değişiklikleri taşıyorsun değişim, iletişim değişiklikleri, yolu sorumlulukları,” diye ekledi.
Kaptan olarak kısa görev yaptığı hatırlatarak, Pietersen işi nefret ettiğini söyledi.

“Bununla mücadele ettim, kesinlikle nefret ederim ve Çöp vardı. Değiştirmek zorunda ve ben soyunma odasına saygısını edemedim, bir şey ve hoş karşılanmaz dediğin, tamamen farklı bir hikaye,” Pietersen dedi.

Geçen hafta, Kök Ara kaptan olmak için Stokes arkasında ağırlık fırlattı.

“Eğer Ben kaptan olsaydı harika olurdu diye düşünüyorum. Çok zor koşullarda kase istiyor eğitimini nasıl, hakkında gittiği yol, yol sopayla farklı senaryolarda ayağa kalktı,” Kök ” dedi örnek teşkil ettiğini Teğmen ve bir lider olarak büyük özelliklerinden biridir.

Güncelleme Tarihi: Haziran 08, 2020 17:53:53 İST

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories