Dış Dünyanın, Kayıt ve Sınır Geçiş noktaları iyi ve kötü göstermek

Related Articles

Hala Nintendo ait olmadığını blockbuster oyun almak için Anahtar için nadir, ama Anahtarı üzerine konsolları son nesil bağlantı noktası eski oyunlar için son aylarda bir trend olmuştur. Geçen hafta başlattı Dış Dünyanın, Kayıt: Toplama, ve Sınır: Yakışıklı Koleksiyonu henüz düğmeye basacak-profil oyunları en yüksek olanları. Ve sonuç aynı anda Şalter büyük güçlü ve zayıf yönlerini vurgulamak büyük oyunlar yığını.

Parti içinde en büyük isim Dış Dünyalaraslında “şimdiki nesil” Başlığı , ilk Xbox, PS4 için serbest bırakıldıktan olan ve geçtiğimiz yıl PC.

Bu Dış Dünyalar (Nintendo Anahtarı)
Resim: Obsidian Entertainment

Performans açısından bakarsak, Dış Dünyalar iyi çalışır. Grafik olarak diğer platformlarda çok yeni ve zorlu bir oyun için etkileyici kesinlikle oynanabilir. Ama en büyük Bayan burada düz olan görseller, kadar kötü. Anahtarı iyi oyun kolu gücümüz yoktur. Eğer oynarken Dış Dünyalar gözlüklerini bulabilirsiniz 4 bir PlayStation düzenli olarak görmek gibidir, Geçiş noktası bulanık, puslu dünya.

Eğer işler yığını nasıl daha iyi bir fikir istiyorsanız, tavsiye ederim Dijital Döküm karşılaştırma kontrolayrıntılar burada edebileceğimden çok daha iyi olur. Performans oyun daha sonra daha büyük vuruşlar için — henüz bu deneyimli, şimdiye kadar sadece küçük bir parça oynadıktan etmedim — ama dikkate alınması gereken bir şeydir başlayan Digital Foundry de bildirir.

Zavallı görsel ve pop geçince bakıyor- fikir Anahtar bir sürümü olan Dış Dünyalar çekici. Bu gibi yayılan RPG uzun oyunlar küçük, lokma büyüklüğünde parçalar saatlerce TV önünde bir anda kendimi dikim işlemek zorunda kalmadan onları oynamak için güçlü olmak daha kolay yönetilebilir üzerinden oynama fikrine yapar.

Tomb Raider (Nintendo Anahtarı)
Görüntü: 2K Games

Son derece iyi son Geçiş noktalarını diğer parti için çalışan fikir: 2K Games’ Kayıt ve Sınır Anahtarı üzerinde yeni bir hayat olsun önceki konsol nesil koleksiyonları eski oyunlar. Ve Anahtarı etkin Xbox her yerde çalınabilir yararı ile çalıştırın ve açıklanan ilk yıl öncesine zaman ki kadar iyi bak 360 ve PS3 oyunları, Klasik oyunlar — ne kullanmada usta daha beri.

Kayıt’sualtı dizi unutulmaz harika görünüyor ve mükemmel çalışır. Orijinal oyun 2014 yılında geri iPhone taşıdık beri bu o kadar şaşırtıcı değil. Nispeten, Anahtarı çok fazla gücü var. Ve hatta grafik yoğun Tomb Raider harika görünüyor. Geçiş-ve-play doğa tahsilatı için uygun tabanlı bir meydan okuma modu özellikle Bulutları turda (The Clash, çok.)

Bu garip bir şekilde, hiç Kayıt port özelliği jiroskopik hedefleyen bir şey hemen hemen her Geçiş noktası (dahil 2K Sınır bağlantı noktaları aksi takdirde mükemmel bir set ne küçük bir yakınma olan toplama) sunuyor.

Sınır: Yakışıklı Koleksiyonu (Nintendo Anahtarı)
Görüntü: 2K Games

Ama denedim bağlantı noktalarını iyi oldu Sınır toplama. Sadece denemek için fırsatım olmadı Sınır 2ama aksiyon RPG serisi ikinci ekran bir oyun olarak Geçmek için mükemmel bir duygu. Performans (720p grafik ve 30 fps kare hızı, ve serisinin ikonik hücre anlamına gelir Anahtarı dahilinde) mükemmel-gölgeli grafik stili burada çeşitli noktalarını iyi bak.

Sınır’ bazen akılsız Diablo-esque yağma ve çek oyun yeni silah ve vites çiftlik için hızlı, kısa oyun oturumları için idealdir. Benzer Overwatch bu konuda (başka bir iyi Geçiş noktası). Geçiş sürümü en iyi gerçek bir TV için kaydedilmiş olmasına rağmen ekran çok oyunculu bölünmüş bile.

Bu başlıklar tüm Geçiş için normal sancı muzdarip: en iyi grafik ya da çerçeve oranları alamayacaksın doğrudur, ve Joy-Con denetleyicileri hala uzun süre aralıksız kullanmak, özellikle eğer büyük eller varsa acı vardır. Ve bu oyunlar (Geçiş için, her neyse) büyük, 20 GB ile yükleyin boyutları ARTI, bu yüzden bazı şeyleri silmek veya yeni bir microSD kartı satın hazırlayın.

Ama bu oyunları Anahtarı sürümlerini sunduğu avantajlar nedeniyle bu sorunları mazur görebilirim. Bu mümkün olan en iyi versiyonu vardır Kayıt ya Sınır? Belki değil, ne PS4, Bir Xbox ve PC için kullanılabilir yükseltilmiş sürümleri ile. Ama bu Geçiş çok daha erişilebilir hale getirir, daha oynanabilir hale getirir, bütün TV sistemi kurmak zorunda ekstra Bagaj olmadan.

Sınır: Yakışıklı Koleksiyonu (Nintendo Anahtarı)
Görüntü: 2K Games

Arka planda, ya da oda arkadaşı ile benim oturma odamda TV paylaşmak zorunda kalmadan bazı kötü TV hızlı yemek sırasında yatmadan önce hızlı bir seviyede oynayabilir miyim nereye Anahtarı, oyun koyarak benim için ortak bir deneyimdir. Çok daha büyük olasılıkla aslında oynarım ortaya koyuyor.

Ve bu bağlantı noktaları olan sağ bittiğinde, ne yazık ki, durum her zaman böyle değil gibi Dış Dünyaolumsuz görmek zor ’nin girişimi gösterir. İlk defa bu başlıklar Gözden kaçırmış olabileceği oyuncular modern bir konsol üzerinde birkaç tavizler ve bazı eğlenceli avantajları ile oynamak, anahtarın taşınabilir doğası sayesinde. Ama hala eski aygıtlarda mahsur eski oyunları büyük katalogları ile, diğer klasikleri sonunda yollarını Geçiş yapmak da bu şekilde hayal etmek heyecan verici.

More on this topic

Popular stories