Cesur tarayıcı CEO otomatik olarak cryptocurrency URL bağlı bağlantılar ekleme için özür diler

Related Articles

Üçüncü taraf reklamları ve izleme cihazları engelleyerek gizlilik öncelik vermek için tasarlanmış cesur, açık kaynak tarayıcı, kar Cesur bağlı bağlantılar için cryptocurrency şirketlerden URL yeniden yönlendirme için kullanıcıların eleştirilerine hedef oluyor, Şifresini rapor.

Bir Twitter kullanıcı yönlendirme görüldü yazdığı “zamanbinance.bize” Cesur arama çubuğuna ve tarayıcıya autocompleted “binance.bize/TR?35089877 ref=.Hem URL aynı sayfaya gider, ama sonunda bağlı bağlantı kullanıcıları takip etmek ve gelir elde kullanılabilir. Birçok web sitesi, Vox Medya da dahil olmak üzere ve Vergeortaklık bağlantıları kullanın, ama en çok yapmayı şeffaf.

Cesur Kurucu ve CEO Brendan Senin Tweet firma bir hata yapmış ve bunu düzeltmek oldu. “Cesur varsayılan autocompletes verbatim ‘http://binance.us’ adres çubuğuna bağlı bir kod eklemek. Binance bir ortaklık yapacağımız tercih ile kullanıcıların adlandırıyoruz yeni sekme sayfasında ticaret widget, ama otomatik tamamlama herhangi bir kod eklemek gerekir.”

Geçen yıl başlatılan zaman, Cesur kullanıcıların kişisel bilgilerine erişim olmadan reklamları görüntülemek için blockchain simgeleri kullanıcıların ödediği reklam sistemi tanıttı. Reklamlar yerine, geleneksel afiş push bildirimleri olarak ortaya çıktı. Çıkışından bu yana, Cesur ekledi diğer daha geleneksel reklam sekme sayfaları için widget.

Senin Cesur kullanıcıları ve verileri öncelik, “ama oyun ortaklık gelir-çok cilt aradığımız uygulanabilir bir iş kurmak için çalışıyor Twitter’da,” Senin sözlerine ekledi. ” dedi “Bu Binance ve diğer alışverişler için tercih ile yeni kullanıcı getiren içerir-ticaret widget dahil önce gizlilik koruyan diğer UX/. Tüm büyük tarayıcıları gibi ara gelir fırsatlar içerir.”

Cesur Pazartesi hemen yorum için bir isteğe yanıt vermedi.

More on this topic

Popular stories