Amazon’un Kindle ve Eko takımı şimdi şirketin COVİD-19 test projesi üzerinde çalışıyor

Related Articles

-Okuyucu ve Echo akıllı hoparlörü sayesinde, e şirketin Kindle geliştirmekten sorumlu Amazon Lab126, donanım grup mühendis COVİD-19 test girişimi ile çalışmak için işe göre iş ilanları ilk tarafından bildirildi. GeekWire Pazartesi günü. Şu an itibariyle, Amazon mevcut laboratuarları ile burun sürüntü ve tükürük örneği Roman Corona için iş gücünün test süreci 1. Ama Amazon nihai hedefi, merkezi bir test hub ile sağlam test bir ağ kurmak için, ve bu yeni işe yapımına yardım getirdi ediliyor.

“Lab126 2004 yılında Amazon.com şirketinin bir yan kuruluşu olarak başladı. aslında ürünlerin Kindle ailesinin en çok satan oluşturma. O zamandan beri, Ateş tabletler ve Yangın TV, Amazon Echo Amazon Gösterisi gibi çığır açan cihazlar ürettik,” bir okur kıdemli imalat tasarım Mühendisi listeleniyor açıklama. “Son salgını ile, Lab126 çalışanlar için yerine Getirilmesi Merkezi güvenli tutmak için yardımcı görevli.” Yeni rolleri tanımlama, uygulama ve Amazon’un COVİD-19 Test girişimi desteklemek için ekipman ve otomasyon yeterlik sorumlu olacak“,” liste diyor.

Lab126 Silikon Vadisi’nde, Sunnyvale, Kaliforniya’da. Ancak, bu işler için listeleri pozisyonlara göre Hebron, şirketin ana hava taşımacılığı hub ve şirketin en büyük test Laboratuvarı kurmayı planlıyor yakın olan Kentucky, ne diyebilirim ki Bloomberg Haber geçen hafta rapor.

Amaç Hava Kargo uçakları yönetilen çevremizdeki Amazon depo test Laboratuvarı Amazon kullanarak işleme örnekleri uçmak için. Bloomberg Lab126 var Sunnyvale ofis hala ilgili raporlar da çoklu durum tıbbi test bir ağ kurma yasal karmaşıklığı adanmış işe mikrobiyologlar ve diğer tıbbi araştırmacılar, hem de sivil mühendislik ve Bilim ile ilgili rolleri ve.

En son üç aylık kazanç raporunda, Amazon test çalışmaları Haziran ayı sonuna kadar harcamak için 300 milyon dolar, salgının etkileri ile ilgili daha geniş 4 milyar dolarlık taahhüdün bir parçası olarak planladığını söyledi. Şirket sadece duvarları ve yerinde bir emir, barınak tarafından kararlı bir şekilde kalması için değil ama Amazon Hizmetleri güven genişletti olarak da COVİD-19 sırasında büyümek için birkaç büyük teknoloji şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Aralıksız faaliyetlerini ve hızlı işe alım sonucunda, Amazon işçi güvenliği kendi kullanımı için ateş altında operasyonların büyük bir çoğunluğu, şirket ofisleri Kaydet, aç kalmış bir zaman yakın tam kapasite ile geldi.

Düzgün iş gücünün yeterince derin temizler için depo operasyonları ara vermeden çalışmaya devam etmek arasında ve enfeksiyonları iletişim kurmak için başarısız Amazon suçladı eleştirmenler ve depo işçileri kendilerini. Amazon pozitif virüsü için test etmiş olan işçi sayısını açıklamayı reddetti ve şirket henüz tatmin işçiler arasında ölümlerin sayısı olduğunu açıkladı. Basında çıkan haberlere şimdiye kadar saptanmış var sekizde COVİD ölmüş olan Amazon işçi sayısı-19geçen haftaya kadar.

Şimdiye kadar, COVİD-19 savaşmak için mevcut teknoloji ve donanım grupları Amazon’un yeniden sunma sonuçlar elde edilmiştir. Şirket şimdi genellikle drone teslim proje ve depo Robotik üzerine çalışan Robotik grubu ile cephe işçi için yüz maskeleri yapıyor. Robot mühendisleri de depo kameralar artık sosyal mesafe kuralları ihlal ettiği için monitör ise depo iş insan temasını kesmek için sıralama makineleri geliştirmek, ve gezen güvenlik botları ultraviyole ışık yayıcılar ile donatılmış dezenfekte çalışma alanları, Bloomberg raporlar.

More on this topic

Popular stories